Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gdybym ich nie miała to bym już dawno bym go zostawiła z teściową.
Pozytywne. Cieszy mnie że synek już wodzi za mną wzrokiem jak wchodzę po pokoju że widać jak się zmienia, ale smutno mi że mogłabym być lepsza matką gdyby nie to ciągle przygnębienie i smutek.Pytalam czy twoje uczucia wzgledem dziecka są pozytywne czy negatywne?
Napewno to nie pomaga. Wyjdź na zakupy, na spacer z synkiem, gdziekolwiek. Przewietrz głowę. Ja świruje jak siedzę z moimi chłopcami teraz w domu bo są chorzy. Ale jak mąż wraca z pracy wyrywam się choćby na chwilę. Zgłupieć można w czterech ścianach.Koleżanki są daleko nie maja jak niestety. Zmieniam się obowiązkami z mężem on teraz siedzi z synem ja sprzątam. Jutro ja idę na zakupy. Właśnie zdałam sobie sprawę że od 5 tyg. siedzę w domu a wcześniej tydzień w szpitalu może to mi tak popsuło w głowie.
Kochana....czułam to samo.Chyba faktycznie muszę poszukać pomocy bo nie daje sobie z tym rady... tylko że chyba niewiele to zmieni bo czasu cofnąć się nie da.
ja nie polecam bo rozleniwia jelita....Niby pomaga ale balanym się wsadzać ta rurkę do pupy![]()
Acha i nie jesteś sama duzo kobiet to ma,ale bardzo niewiele sie przyznajeChyba faktycznie muszę poszukać pomocy bo nie daje sobie z tym rady... tylko że chyba niewiele to zmieni bo czasu cofnąć się nie da.
Wiesz co macierzyństwo to nie jest cukier i lukier. Można sobie pisać jak jest easy gdy masz zastępy dziadków do pomocy i się wysypiasz.Pozytywne. Cieszy mnie że synek już wodzi za mną wzrokiem jak wchodzę po pokoju że widać jak się zmienia, ale smutno mi że mogłabym być lepsza matką gdyby nie to ciągle przygnębienie i smutek.