reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozczarowana macierzyństwem

reklama
Jak ja swojego tylko wkładałam do wózka to był ryk. Na szczęście było tak w lecie, to kocyk i na trawę, leżał zamiast spacerować 😅 przeszło mu gdzieś tak jak miał 10-11 miesięcy. Jak zaczął chrupki w spacerówce wcinać.
Ona od urodzenia ma tak,ze w wózku tylko śpi....i niestety czesto musi sie wtulić we mnie i trza ją wtedy nosić.
Tylko jak jak mamy 1 stopień na dworze.
Zobaczymy co bedzie dalej....moze wózek nie jest dla niej

U nas jest tak samo więc chodzę na spacery w porze snu, inaczej nie wyszlibyśmy z domu od pół roku 🤣 ewentualnie trzeba iść do biedry z nim, zawsze tam zasypia.
No to wspołczuję baaardzo.☹
A najbardziej mnie dołuje jak ide z dzieckiem juz przeszlo 9 kilogramowym na ŕękach i mijam Panie spacerujące ze spuacymi dziećmi w wózkach....no zazdrość mnie bierze ogromna🙃🤪

No to wspołczuję baaardzo.☹
A najbardziej mnie dołuje jak ide z dzieckiem juz przeszlo 9 kilogramowym na ŕękach i mijam Panie spacerujące ze spuacymi dziećmi w wózkach....no zazdrość mnie bierze ogromna🙃🤪
Wiem co chodzi. Ja też widzę masę mam, nie dość że wyglądają jak milion dolców, to mają grzeczne dzieciaczki w tych markowych wozach 🤣

Dziewczyny dobra chusta albo odpowiednie nosidło robi swoje.. Mój syn też na początku nie lubił wózka.. Jak szlam coś załatwi to tylko chusta. Zawsze spal grzecznie!:)
Teraz ma ponad 2 lata i nie żałuję żadnego przebytego kroku, jest super chłopcem. Choć Jak był noworodkiem to chciałam go na balkon przenieść, bo nie mogłam za nic czasem go uspokoić..

:)

Dziewczyny dobra chusta albo odpowiednie nosidło robi swoje.. Mój syn też na początku nie lubił wózka.. Jak szlam coś załatwi to tylko chusta. Zawsze spal grzecznie!:)
Teraz ma ponad 2 lata i nie żałuję żadnego przebytego kroku, jest super chłopcem. Choć Jak był noworodkiem to chciałam go na balkon przenieść, bo nie mogłam za nic czasem go uspokoić..

:)
Oj ja 11 kg dziecka nie dam rady nosić w chuście czy nosidle 🤣

Ona od urodzenia ma tak,ze w wózku tylko śpi....i niestety czesto musi sie wtulić we mnie i trza ją wtedy nosić.
Tylko jak jak mamy 1 stopień na dworze.
Zobaczymy co bedzie dalej....moze wózek nie jest dla niej
O kurde to ciężko masz pewnie jak we wózku tylko śpi mój to wszędzie zaśnie a jak muszę iść do sklepu to nie śpi zawsze po obiedzie go biorę i jest grzeczny🤣

reklama
Do góry