reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ROZDWOJONE CZERWCÓWKI!!!!!!!!

hehe, ja to sie trzymam za moj korbol i tam w srodku na pewno jest dziecko, na dodatek niegrzeczne, ktore nie chce wyjsc ;)
ale spokojnie, zostalo w koncu 2 dni do terminu wiec narazie na niego nie krzycze tylko mu delikatnie napominam, zeby sie zabral do roboty ;D
niby cos sie dzieje, po moich piatkowych przygodach z wyprawa na porodowke i po tym jak wszystko mi przeszlo z nadmiaru wrazen......mam znowu bole, ktore do soboty MUSZA przerodzic sie w porzadne skurcze :D

reklama
przerodza sie, przerodza, zobaczysz...
jeszcze przy okazji troche poporzadkujesz i umyjesz okna, to na pewno..trzymam kciuki:)))))
:) :) :) :) :) :)

mycie okien przez ciezarna przy padajacym deszczu, to by sie dopiero na mnie patrzyli ;) hehehe :D
ale 2 dni do terminu chyba zobowiazuja do jakichs dzialan......chyba kolejnego ananasika bede musiala sobie zaaplikowac ;) ;D

A na stronie z dzieciaczkami czerwcowymi mozna juz ogladac zdjecia Oliwki (Agaciulki28) :D

Agatatje i Olaf

olaf1.jpg

olaf2.jpg

GRATULACJE AGATATJE I HAN SOLO:))[/col

Ale wiadomość z samego rana, i chyba data tez taka jak Agatka chciała:)))

O jacie krecę;) Agatatje - GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!! KOLEJNE PIĘKNIUSIE DZIECIATKO!!!
ha a wczoraj napisałam, ze trzymam Cię za słowo, ze w nocy urodzisz :)- i co widzę;):):) - jeszcze raz- GRATULUJĘ!

reklama
a ja wlasnie wpadlam zobaczyc czy AGATJE juz sie rozdwoila:)
a tu co za wiadomosc?:)ze taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk
YUPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:)
moc calusow i usciskow dla szczesliwej rodzinki.
gratulacje :)

Do góry