reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

reklama
fantastyczne są wszystkie wózki i aż głowa boli jaki trzeba się na któryś zdecydować.... u mnie szybko poszło ze względu na okazyjny zakup od znajomych
mamy bebe confort mura 4 z gondolą windoo dla córeczki
mura.jpg nie wiem jak wstawić większe zdjęcie :baffled:

też myślałam nad Mura, ale odpadło ze względu na zbyt kubełkową spacerówkę- ale poza tym jest fajnym wózkiem:tak:
Za to ja gondolą Windoo jestem zachwycona tymi rączkami chowanymi.

No właśnie jestem strasznie ciekawa jak się u mnie sprawdzi ta spacerówka, bo szczerze mówiąc to jeden z dwóch plusów tego wózka. Dla synka miałam Emmalujngę z klasyczną spacerówką i między 8 a 12 miesiącem dziecko musiało być obłożone poduszkami ze wszystkich stron, bo tak to się "wyginało" i przechylało. A tu oparcie jest mocno wyprofilowane, ale nie jest to kubełkowe siedzenie, bo podczas rozkładania odchyla się tylko oparcie a nóżki i siedzisko cały czas zostaje w poziomie.
Drugim plusem jest fantastyczna duża gondola ze wspomnianymi uchwytami - sztywnymi chowanymi w "ściankę" oraz ze specjalnymi pasami dzięki którym możemy na początku dziecko przewozić w samochodzie właśnie w gondoli a nie w foteliku. Przynajmniej na krótkie trasy i na samym poczatku. Czy będę używala tego rozwiązania wyjdzie w praniu jak zobacze jak stabilne jest dziecko.

reklama
Do góry