reklama

Rozmowy na temat wózków :)

reklama
A ja się ostatnio przekonałam,że teraz to te wózki robią do bani.Moja bratowa kupiła sobie taki ładny stabilny i wogóle na pusto cud,miód i malina a jak zabrałam już małą Adę na spacer to wkurzało mnie to,że się wogóle nie kołysze,wiecie tak nie buja nic dziwnego,że woli leżeć w foteliku bo w nim można pokołysać.

Malizkaizi bo teraz robią właśnie takie wózki niekołysujące i się trzeba strasznie namachać żeby takie 13 kg wprowadzić w ruch przód tył. Podnosisz przednie koła i pompujesz jak na siłowni. Może producentom chodziło właśnie o nasze ładne ramiona i brzuch;-)

kruszki czadowy wóz:tak: Gratuluję zakupu, wygląda na naprawdę doskonały wybór. Lekki, zwrotny, składa się pięknie, super:tak:

dobrze, że tak szybko kupiliśmy wózek, bo nie wiem chyba bym się nie umiała zdecydować już, wszystkie są takie piękne, te wasze wózeczki, zastanawiam się czy nie za gorąco w czarnych w lato...zuzia2012 no to masz taki jak chciałaś wymarzony, różowy dla córeczki, cieszę się jest piękny, ja muszę swojego zrobić zdjęcie, to pokaże, ale nie wiem czy Wam się spodoba, ale w sumie jak tak stoi w salonie już kilka m-cy to nas z M korci, żeby nim już pojeździć

Mała Di bo ja dostałam od siostry spacerówkę Mutsy dla Laury, już prawie jej nie używamy, więc idealna jest dla drugiego :tak: więc dokupiłam gondole i mam spokój z wózkiem :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry