reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
No i zdecydowałam się na czas ciąży przyciemnic włosy i zapuszczac swoje.. Będę co chwila podcinac te spalone końce i mam nadzieję że jakoś mi się to uda. Mam piękne swoje fale w pięknym kolorze a teraz zrobiło się siano.

No i zdecydowałam się na czas ciąży przyciemnic włosy i zapuszczac swoje.. Będę co chwila podcinac te spalone końce i mam nadzieję że jakoś mi się to uda. Mam piękne swoje fale w pięknym kolorze a teraz zrobiło się siano.
Ja w pierwszej ciazy miałam blond i szczerze mówiąc nie chciało mi sie tych włosów w farbować, wiec zostawiłam je tak jak sa. Chwile wyglądały słabo, wiadomo, ale pozniej wyglądały jak profesjonalnie zrobione ombre :p jak kilka miesiecy po urodzeniu poszłam do fryzjera, to usłyszałam wrecz miłe słowa na temar mojego ombre :p

Ja to nie wiem czemu ale zawsze mnie przerażają wizyty położnych domowe. Boję się że powiedziałby mi że coś robię nie tak albo że nie podobają jej się warunki dla maluszka [emoji23] jakies takie głupie myśli mam. Pozytywnie zazdraszczam wam tej Ibizy. My może jak wszystko będzie okej i maluszek będzie już z nami to przyszłej jesieni wybierzemy się na zykhantos.. Albo chociaż na Mazury [emoji23]Ja cie rozumiem. Nie raz chciałam już krzyczeć z bezsilności i miałam dość. Może powinnaś to przepracowac w jakiś sposób.. Albo chociaż wybierzcie się na jakieś zajebiste wakacje i odpocznijcie tylko we dwoje. Bardzo chciałabym umieć wam pomóc. Czasami życie wcale nie daje nam tyle ile jesteśmy w stanie udźwignąć. Trzymam kciuki mocno [emoji3590]U mnie to samo. Ale telepie mnie od 2 dni więc to nie tylko po nocy... Nos zawalony, chrypa zimno i jeszcze większy ten zajad czy tam opryszczka na ustach.
Tragedia.
O wakacjach już do końca roku mogę zapomnieć bo mąż ma sezon w pracy i nie ma szans na wolne.

W końcu sobie z tymi przeciwnościami losu sobie poradzę.

Teraz to dbaj o siebie i maluszka. Teraz jesteście wy najważniejsi.

Ja właśnie wczoraj dostałam pierwsza miesiączkę po poronieniu, 6 tygodni na nią czekałam.
No również poczekam do 8tygodni jeśli nie to wezmę i wywołam okres.

A orientujesz się może czy po poronieniu może być cykl bez owulacyjny? Pytam ponieważ tak mi gin powiedział i jeśli cykl będzie bez owulacyjny to może być długi cykl.

Szkoda ze na zdj tego nie widać taki malutki cień [emoji30] cirkwee czy do wyników bety przyjdzie ą [emoji23]
IMG_20190918_093631.jpeg
IMG_20190918_093722.jpeg

reklama
No również poczekam do 8tygodni jeśli nie to wezmę i wywołam okres.

A orientujesz się może czy po poronieniu może być cykl bez owulacyjny? Pytam ponieważ tak mi gin powiedział i jeśli cykl będzie bez owulacyjny to może być długi cykl.
Młoda a co to za kawa by mi się też przydała??

Ja tak mam jak nie na owu i przerasta pecherxyk to cykl jest długi lub muszę wywoływać.

Do góry