reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Młoda a co to za kawa by mi się też przydała??

Ja tak mam jak nie na owu i przerasta pecherxyk to cykl jest długi lub muszę wywoływać.
Kawa o nazwie black latte z węglem aktywnym. Kuracja trwa miesiąc czasu i można schudnąć od 5 do 10kg w miesiącu. Jest dość droga. 120 zł za 100 gram ale na miesiąc jest potrzebne 300gram. Pije się rano na czczo lub przy śniadaniu.

reklama
Mi pobrali bo musiałam zrobić morfologie. A tak to nie wiem [emoji848]

Chciałabym gdzieś w ciepłe kraje polecieć na jakąś wyspę pod palmami.
No podobno jest tak, że na czczo, potem po godzinie i po dwóch.
Ja tam się tego napoju nie boję, niech sobie będzie najokropniejszy na świecie, wszystko przelknę, ale no 3 pobrań nie przeżyję [emoji24] mąż na bank będzie musiał wziąć wolne wtedy [emoji23]

Ja wklucia zaniosę ale po tej glukozie czuje się bleer, choć wyniki wychodziły mi ok.
No podobno jest tak, że na czczo, potem po godzinie i po dwóch.
Ja tam się tego napoju nie boję, niech sobie będzie najokropniejszy na świecie, wszystko przelknę, ale no 3 pobrań nie przeżyję [emoji24] mąż na bank będzie musiał wziąć wolne wtedy [emoji23]

reklama
@młoda1994 ooo to faktycznie cena niezła, a ile tej kawy się pije dziennie są ograniczenia? W sensie że jak np będę miała ochotę na 3 kawy?

@paola425 a nie miwilysmy [emoji16] super że się wchlonelo!!

@nikolka1203 ahhh moje włosy.. A raczej ich brak.
1 dziennie z rana przed śniadaniem lub w czasie śniadania. 2 łyżeczki i 200ml wrzątkiem zalać i wypić.

Do góry