reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dzień dobry dziewczyny, faktycznie tu cicho strasznie :o

Ja musze sie pochwalić, ze na uczelni w piątki nie mam ogólnie zajęć, a w czwartki mam zajecia tylko do 12. A ze odwołali mi jutro polowe wykładów, to na dwie godziny nie opłacało mi sie przyjeżdzać [emoji14] dlatego od wczorajszego wieczora mam weekend :D

Młodsza corka pierwszy raz idzie do przedszkola po przerwie. Juz wszystko było dobrze, a rano jakby znów zachrypnięta i nie wiem wtf. Najwyżej pani zadzwoni, zeby ja zabrać, zobaczymy.

U mojego meza wieje, przez co nie moga za bardzo pracować, wiec ucieszyłam sie, ze moze przyjedzie do domu, ale niestety[emoji17]

Dzis lub jutro powinnam dostać @, wiec czekamy.

No i to w sumie tyle u mnie [emoji14]

Miłego dnia!
Zazdroszczę:D ja niby nie pracuje, a wiecznie mnie w domu nie ma [emoji23]
Cześć Wam. Coś nam ostatnio wątek wymiera.

U mnie 20dc boobsy dalej nie bolą. Wolala bym żeby bolały i żeby było "Jak zawsze".
Ale z 2 strony wyszły mi 3 małposyfy także to sprowadza mnie na ziemię [emoji23]

Miłego dnia życzę
Mi się przez ostatnie clo wszystko popieprzylo w cyklu. Dzisiaj mam już 3 dzień opóźnienia i nic.. Ale ciśnienie z boobsów zeszło więc może @ niedlugo przyjdzie. Oby nie była zbyt bolesna. Jeszcze jeden cykl z clo- jeśli nie będzie udany to przerwa 3 miesiące..
Witam się i ja. Boże ci ja bym dała żeby się wyspać [emoji24]Co robiłaś z włosami? Pochwal się. I tak czekoladą to moja zguba wielka [emoji24] i wszystko co czekoladoweRose taka pogoda taka wiesz. Przed wczoraj 24 stopnie wczoraj i dziś 12 sama źle to znoszę i mam katar. A dziecko to już w ogóle.
Na którym Ty jesteś roku?
Na te moje rude po rozjasnieniu nalozyla mi farbę czekoladową czy jakąś. W każdym razie efekt jest taki, że mam piękny taki prawie naturalny brąz z refleksami. Zrobię foto jak się ogarnę :D

Ja wstaje, robię się na bóstwo i jadę na pazurki. W końcu mogę zrobić wszystkie łącznie z moim kciukiem, który już pięknie odrósł. :D

reklama
Na 3 roku jestem. Cały ten rok mamy po angielsku, a czwarty rok to juz praktyki i pisanie pracy. Ale promotora juz sobie teraz zaklepałam :D
O ja to jeszcze troszkę Ci zostało. Ja miałam rozbite studia I i II stopnia na licencjackie pisałam pracę licencjacką i miałam obronę i na magisterkę też pisałam pracę ale już miałam badania i ankiety. Masakra to było. Trzeba było diagramy powklejac obliczyć. Ale dasz radę. Szybko zleci.

Cześć dziewczyny , nie umiem nie pisać na forum . Podjęliśmy decyzje z m ze robię badania nk i zespół antyfosfolipidowy a on zrobi chromatyne plemnikowa i hba zanim podejdziemy do in vitro. Ale podejdziemy jeszcze raz do IUI jeśli w tym roku jeszcze będę mieć owu z lewej strony . Nie mogę się poddać , już tyle wycierpialam . Za tydzień mąż wraca to się weźmiemy za badania .

Zazdroszczę:D ja niby nie pracuje, a wiecznie mnie w domu nie ma [emoji23] Mi się przez ostatnie clo wszystko popieprzylo w cyklu. Dzisiaj mam już 3 dzień opóźnienia i nic.. Ale ciśnienie z boobsów zeszło więc może @ niedlugo przyjdzie. Oby nie była zbyt bolesna. Jeszcze jeden cykl z clo- jeśli nie będzie udany to przerwa 3 miesiące.. Na te moje rude po rozjasnieniu nalozyla mi farbę czekoladową czy jakąś. W każdym razie efekt jest taki, że mam piękny taki prawie naturalny brąz z refleksami. Zrobię foto jak się ogarnę :D

Ja wstaje, robię się na bóstwo i jadę na pazurki. W końcu mogę zrobić wszystkie łącznie z moim kciukiem, który już pięknie odrósł. :D
Ooo to super mi też już dorosły ale są takie brzydkie zwłaszcza kciuki takie pofalowane. Dalej walczę. Hybryda mi strasznie niszczy jedynie mogę żel budujący np z neo nail.

Cześć dziewczyny , nie umiem nie pisać na forum . Podjęliśmy decyzje z m ze robię badania nk i zespół antyfosfolipidowy a on zrobi chromatyne plemnikowa i hba zanim podejdziemy do in vitro. Ale podejdziemy jeszcze raz do IUI jeśli w tym roku jeszcze będę mieć owu z lewej strony . Nie mogę się poddać , już tyle wycierpialam . Za tydzień mąż wraca to się weźmiemy za badania .
I to jest dobra wiadomość. Trzymam za was kciuki.

Fajnie że podjeliscie taka decyzję! To na pewno dobra decyzja. Mocno trzymamy kciukasy

Witam się i ja. Boże ci ja bym dała żeby się wyspać [emoji24]Co robiłaś z włosami? Pochwal się. I tak czekoladą to moja zguba wielka [emoji24] i wszystko co czekoladoweRose taka pogoda taka wiesz. Przed wczoraj 24 stopnie wczoraj i dziś 12 sama źle to znoszę i mam katar. A dziecko to już w ogóle.
Na którym Ty jesteś roku?
Jak trafi Ci się takie spokojne dziecko jak moje, to się wyśpisz po porodzie [emoji16] ja naprawdę bardzo dobrze się wysypiam, na pewno lepiej niż się wysypiałam w ciąży [emoji4]

Zazdroszczę:D ja niby nie pracuje, a wiecznie mnie w domu nie ma [emoji23] Mi się przez ostatnie clo wszystko popieprzylo w cyklu. Dzisiaj mam już 3 dzień opóźnienia i nic.. Ale ciśnienie z boobsów zeszło więc może @ niedlugo przyjdzie. Oby nie była zbyt bolesna. Jeszcze jeden cykl z clo- jeśli nie będzie udany to przerwa 3 miesiące.. Na te moje rude po rozjasnieniu nalozyla mi farbę czekoladową czy jakąś. W każdym razie efekt jest taki, że mam piękny taki prawie naturalny brąz z refleksami. Zrobię foto jak się ogarnę :D

A ja zazdroszczę Ci pazurków zrobionych, bo moje teraz skrócone na maxa, żeby małego nie podrapać przy masażach itp. i takie nijakie te paznokcie teraz. Włosy związane, bo lubi łapać za nie, makijaż ograniczyłam do pomalowania oczu i brwi, bo jak nałożę tapetę i go przytulam, to potem ma krostki na buźce. No jednym słowem czuję taka nijaka z wyglądu ostatnio, jedynie na duchu mnie powstrzymuje to, że waga ciągle ładnie spada w dół.

Jak ja nie pracowałam i nie studiowałam, czy teraz chociażby w wakacje, to tak samo wiecznie mnie w domu nie było :p teraz w wolne jestem uziemiona przez brak samochodu, no i nie chce teraz za duzo hajsu wydawac, bo z mężem planujemy jeden kontrakt zerwać i nie wiemy, jak to bedzie z portfelem. Ale jutro tez jadę do fryzjera i na zakupy, wiec moge finansowo popłynąć[emoji23]

O ja to jeszcze troszkę Ci zostało. Ja miałam rozbite studia I i II stopnia na licencjackie pisałam pracę licencjacką i miałam obronę i na magisterkę też pisałam pracę ale już miałam badania i ankiety. Masakra to było. Trzeba było diagramy powklejac obliczyć. Ale dasz radę. Szybko zleci.
Moje studia tez sa rozbite na I i II stopień (I stopień trwa 4 lata, IIst trwa 2 lata, ale magisterium chce juz zrobic zaocznie) i niestety tez bede pisać dwie prace :o oczywiscie jesli mnie do obrony inż dopuszcza, bo mam na razie mega duzo zaległości[emoji23]

Oczywiscie, ze nie mozesz sie poddać! Super, ze maz zaraz wraca i chce zrobic badania.
Cały czas trzymam za Was kciuki, bo wszyscy zasługują na swoj mały cud, ale Wy w szczególności[emoji5]

Jak trafi Ci się takie spokojne dziecko jak moje, to się wyśpisz po porodzie [emoji16] ja naprawdę bardzo dobrze się wysypiam, na pewno lepiej niż się wysypiałam w ciąży [emoji4]
Moja pierwsza corka tez okazała sie aniołem i całe noce przesypiała :) a jako dziecko 2 letnie potrafiła spac nawet do 11 :) niestety w życiu musi byc równowaga i z druga mieliśmy okropne przeboje, ale tu juz wina była choroba

reklama
Patrzcie co w koncu do nas dotarło[emoji173]️ mam nadzieję, ze na stałe

IMG_5240.jpg

Do góry