reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Piękne pudełeczko[emoji2956]
Dziewczyny, ja Wam chyba nie powiedziałam, że będę chrzestną [emoji3059] Właśnie siedzę i ryję w internecie w poszukiwaniu szatki i prezentu. Co prawda chrzciny dopiero za miesiąc, ale wolę mieć wszystko ogarnięte wcześniej.
Myślę, żeby kupić małej takie pudełeczko i złoty medalik z łańcuszkiem, co myślicie? [emoji6] Mi się mega spodobało to pudełeczko [emoji7] dodatkowo myślę ile dać do koperty, jak słyszałam ile dają chrzestni to aż mnie zawaliło z nóg [emoji16] myślicie, że 2 stówy będzie spoko jak dorzucę do tego pudełka?

reklama
Dziewczyny, ja Wam chyba nie powiedziałam, że będę chrzestną [emoji3059] Właśnie siedzę i ryję w internecie w poszukiwaniu szatki i prezentu. Co prawda chrzciny dopiero za miesiąc, ale wolę mieć wszystko ogarnięte wcześniej.
Myślę, żeby kupić małej takie pudełeczko i złoty medalik z łańcuszkiem, co myślicie? [emoji6] Mi się mega spodobało to pudełeczko [emoji7] dodatkowo myślę ile dać do koperty, jak słyszałam ile dają chrzestni to aż mnie zawaliło z nóg [emoji16] myślicie, że 2 stówy będzie spoko jak dorzucę do tego pudełka?
Piękne. Olis na chrzciny dostał szatke i misia, a od chrzestnego świece i chyba nic więcej

Jeny, jakie to jest piękne [emoji7][emoji7][emoji7]

Serio? Mi mama mówiła, że tak z 5 stów na chrzciny od chrzestnych teraz się daje [emoji848] to jak dam taki zestaw jak napisałam to chyba będzie ok [emoji16]
Trochę przegięcie z taka ilością kasy dla dzieci. Ja w listopadzie będę chrzestna u mojej siostry. Dla małej wypatrzyłam złote kolczyki też w takim pudełeczku z grawerem żeby było wiadomo, że pamiątka i też dorzucę z 200 zl. Tym bardziej, że wcześniej dałam siostrze pieniążki na sukienkę dla malej do chrztu :)

Kurde nie przypominam sobie żeby Oli dostał kasę. Chyba tylko od mojej mamy 100zl.
Teraz może inaczej. To było jednak 7 lat temu
No mi jak kumpel z pracy na początku roku mówił ile oni dostali kasy na chrzciny to aż się za głowę złapałam [emoji16] tam to dopiero szły grube stówy [emoji16]
Trochę przegięcie z taka ilością kasy dla dzieci. Ja w listopadzie będę chrzestna u mojej siostry. Dla małej wypatrzyłam złote kolczyki też w takim pudełeczku z grawerem żeby było wiadomo, że pamiątka i też dorzucę z 200 zl. Tym bardziej, że wcześniej dałam siostrze pieniążki na sukienkę dla malej do chrztu :)
Tak się chyba już przyjęło... Oczywiście mówili, że to, że mnie proszą na chrzestną nie zobowiązuje w żadnym wypadku finansowo, ale przecież nie dam 5 dych jak wszyscy wkoło tak sypią kasą [emoji16]

reklama
Cześć kobietki. U mnie 23dc. Czas się strasznie dluzy. Piersi bolą i czuje dziś dziwnie prawe jajo. No i w sumie tyle z objawów:(

Do góry