reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozstępy...

reklama
A ja nie chce zapeszać... ale te co miałam na boczkach pomału mi znikają :)))
Cały czas były takie czerwone kreseczki, a teraz są bladsze, a skórka gładka :))))

Mam na piersiach (malusie mi się zrobiły), ale te już zostaną na pewno, bo jak przejadę palcem to czuje :(

Ostatnia edycja:
Ja tez nie mam ani jednego rozstepu po ciazy...:-p a starszyli,mowili jakie to mi sie jeszcze porobia gdy pod koniec ciazy mowilam,ze obylo sie u mnie bez.A jednak nie bylo i nie ma.:tak:I cieszy mnie to:-D

moje ciało od pępka do ud to jeden wielki rozstęp:no: ale tak jak kiedys pisałam to się stało w pierwszej ciązy i tak przy kolejnych dochodziły po kilka sztuk więc jestem posiadaczką setki rozstępów!! trudno nie powiesze się z tego powodu........

mi w ostatnie kilka tygodni ciązy wysypało cały brzuch rozstepami :szok:. Jestem załamana... ale będe z nimi walczyc!! mam nadzieje że chociaż troche sie zmniejszą ale coś czuje że będe sie musiała pozegnac z bikini... :-:)-:)-(

ja znalazlam super krem... mi starych prawie nie widac a nowe cztery malutkie znikaja....:-D:-D:-D
DAX perfecta slim:-D
moze ktores tez pomoze:-D
a jest tez masc silikonowa na blizny i tez pomaga na rozstepy:-D:-D:-D

a ja zrobie zdjecie mojego brzucha i wam pokaze moje rozstepy hehehe:tak::-D mi dopiero na koniec ciazy wyszly na brzuchu a tak to na posladku mialam.kupilam teraz olejek z firmy silica-RE-GEN OIL na blizny i rozstepy.mezus wytrwale co wieczor smaruje i jest juz troche lepiej:-):-Da jak zostana to bede miec pamiatke po ciazy-jakos mnie to nie martwi.maz wyrozumialy nie musi miec zony top modelki;-):tak:

reklama
Do góry