nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
mnie tam los nie oszczędzał mam rozstepy na biuście, nogach i bokach:-( nie mam tylko na brzuchu a tyle w siebie wsmarowałam kremów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

ale tak jak kiedys pisałam to się stało w pierwszej ciązy i tak przy kolejnych dochodziły po kilka sztuk więc jestem posiadaczką setki rozstępów!! trudno nie powiesze się z tego powodu........
. Jestem załamana... ale będe z nimi walczyc!! mam nadzieje że chociaż troche sie zmniejszą ale coś czuje że będe sie musiała pozegnac z bikini... :-

mi dopiero na koniec ciazy wyszly na brzuchu a tak to na posladku mialam.kupilam teraz olejek z firmy silica-RE-GEN OIL na blizny i rozstepy.mezus wytrwale co wieczor smaruje i jest juz troche lepiej:-)
a jak zostana to bede miec pamiatke po ciazy-jakos mnie to nie martwi.maz wyrozumialy nie musi miec zony top modelki;-)