reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozstępy :((((((((

reklama
o w mordę a ja mam krem z yves rocher z proretinolem niby w 100% rośłinnych. nie wiem czy mogę go stosować? może kupię jakiś nawilżający.

Hej dziewczyny mam pytanko czy macie rostepy? Jak sie z tym czujecie bo ja mam ale mnie to przeraza ze nie pozbede sie ich..Co wy o tym sadzicie?

Mi się dzięki Bogu udało ich uniknąc. Miałam na prawej piersi tylko troszke ale juz ich nie widac bo smarowałam bardzo dobrym kremem jak tylko zobaczyłam początki. Brzuszek zero rozstępów. Ale kto tam wie czy sie jeszcze nie pokazą jak nie teraz to po porodzie. Dlatego nadal się smaruje żeby ich uniknąc.

Ja mam 4 ciążowe nie duże ale są i nie znikną :( wogóle to jestem w szoku że tylko 4 bo mam ogromną skłonnosć do rozstępów z racji tego że duuuuuuża jestem :( Poza tym brzuch ok na piersiach 0 - fissan na zmianę z oliwkami dla dzieci i dove czynią cuda

mi tez na szczescie udalo sie ich uniknac, mam cos podobnego do rozstepu przy pepku ale narazie sie tym nie martwie zobacze jak to bedzie wygladac gdy juz urodze. poza tym nie martwi mnie to - to bedzie taka pamiatka na cale zycie po czasach ciazowych :D

Ja mam te i inne wspaniale kreseczki na udach, pośladkach i biuście już od jakoś 14 roku życia... Więc już jakoś się do nich przyzyczaiłam ;) Nowe w trakcie ciąży wyszly mi jedynie na pośladkach i trochę na udach - ale to kilka. Ale mam zdanie, że jak ktoś ma do nich tendencję - to walka z wiatrakami... Ale oczywiście nie zawsze musi tak być - ja się cieszę, że na brzuchu mi żadne nie wyszły :D

ja mam calutenki brzuch w rozstepach, kilka na udach a nawet na wzgorku lonowym ;)Raczej nic z tym sie nie da zrobic, moze jakies laserowe usuwanie by pomoglo ;D bo balsamami i kremami to chyba niewiele wskoram :-[

reklama
Mnie też na szczęście rozstępy ominęły. Stosowałam w ciąży Mustelę, ale nie wiem, czy to dzięki kremowi czy to raczej kwestia predyspozycji. Za to pojawił się lekki cellulitis na udach. Mam nadzieję, że zejdzie...

Do góry