Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
wałeczka nie mam, ale ciasnej bielizny itp. też nosić nie mogę
pewnie jeszcze potrwa zanim wrócimy do siebie...
pewnie jeszcze potrwa zanim wrócimy do siebie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
catherinka pisze:Maggusia, z autopsji wiem, że z czasem rozstępy bledną. Ja mam je już od 11 roku życia, nagle szybko urosłam i się porobiłyI zbledły
Na szczęście w ciąży brzuch został mi oszczędzony
ale za to powstały nowe na udach, pośladkach i na biuście i już widzę, że bledną - to rtylko kewstia czau. No ale fakt- zniknąć, nie znikną
![]()
osinka pisze:kurczaki, a moje na brzuchu nie bledną... smarowałam je jakiś czas kremem i chyba jaśniały, ale potem odechciało mi się :szkoda, że nie jestem systematyczna w stosunku do siebie... :-[
niestety lekarz mi powiedzial ze juz zawsze bede miec cesarkimagdalenaB pisze:czytałam ze to nie jest regula jesli mialo sie przy pierwszym porodzie cc to nie oznacza to ze przy drugim tez tak bedziewiec milla moze ominie cie "krojenie"
![]()
Milla pisze:niestety lekarz mi powiedzial ze juz zawsze bede miec cesarkimagdalenaB pisze:czytałam ze to nie jest regula jesli mialo sie przy pierwszym porodzie cc to nie oznacza to ze przy drugim tez tak bedziewiec milla moze ominie cie "krojenie"
![]()
![]()
Milla ja też dobrze czułam się po cc. Teraz nic mnie nie boli, a codziennie śmigam na czwarte pietro nawet po kilka razy (najpierw wózek, potem Mateusz itp.)Milla pisze:Tez jestem po cc. Dzięki Bogu tez mnie nisko cięli. Teraz jest rózowa. Moze za dwa lata zblednie. Jakos mnie nic nie boli, zreszta ja juz tydzien po cesarce sama autkiem jezdzilam na 4 pietro sie wczłapywalam. Ogolnie dobrze to przeszlam. Ciekawe jak bedzie po następnej jesli bede miec jeszcze booboo