Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
myślałam że zrobi to z głową no ale cóż głupia byłam że jej pozwoliłam teraz mam do siebie pretensje ale po fakcie
mała mi się nią zatkała w sensie że codziennie robiła takiego mega małego bobka niczym króliczek i była w nim marchewka.... Przez tydzień
po tygodniu dałam jej czopek no i po pół godzinie zaczęła robic ale jak... aż się trzęsła bidulka płakała strasznie i mega długiego węża zrobiła no ze 15cm
myślałam że po tym będzie ok i od tamtego czasu daję jej tylko deserki z owoców gerbera no i swoje mam zrobione jabłuszko, kaszkę na mm i cycka nic wiecej. Wiem że powinnam jej wiecej dawac ale zwyczajnie się boję bo nadal robi codzinnie po 2 takie bobki i są takiej samej konststencji twarda, zbita jak dorosłego
tylko kolor inny. Czy wasze dzieci też robią takie kupy?? zastanawiam się czy nie iśc z tym do lekarza bo już niewiem co robic tylko że też muszę isc prywatnie bo ten nasz to znów mnie oleje
i powie znów że "przesadzam"