Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)jak przygotować banana? :-) Zeby piękny mus wyszedł. Ugotować dziada? Banany się gotuje? :-)
a tak serio to ja nie podaję (wiadomo u nas zaparcia) a potem to już tylko widelcem wystarczy rozgnieść. Banana można smażyć wtedy puszcza sok i mięknie ale to chyba nie koniecznie dzieciom ;-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ugotować dziada - dla mnie hicior !!!

dzag banany świetnie przygotowuje babydream![]()

wczoraj na noc kleik nie wszedł, bo nie było punkt 19, tylko 19:30, ojciec się guzdrał i już Młoda się tak rozdarła, że tylko cyc ratował 
Cieszę się razem z Tobą, że Mała tak dojrzale do sprawy jedzenia podchodzi. Dzielna dziewczynka

Zastanawiam się tylko czy to kwestia smaku czy konsystencji, bo mi taki lekko grudkowy wychodzi i może to przez to Manicie ością staje, jak Tymkowi dzag? To normalne, że ma taką nie całkiem gładką konsystencję? Może mam mleko za zimne?