kakakarolina
Fanka BB :)
Dzag mi takie blenderem wychodziły, nie wiem o co z tą konsystencją wam chodzi
może więcej wody dodaję.
Chyba też zrobię taki suwaczek ciekawe co mi wyjdzie
mAtma szacun za cierpliwość rozwojową. Maks na przełomie 9/10 mies już stał bez podpór a kulał się od 5. Ola od 4 patrz jakie rozbierzności w tych dzieciach a wszystkie skończą tak samo
no i nadźwigałas się bidna bo 15 mies dziecko już trochę waży. Ja nosiłam do 8kg
edit: nie chciałam wiedzieć, matko mam mutanta
edit2: olka marudzi myuślę sobie do bani z tymi skokami znów to samo. Idę do kuchni patrzę na podgrzewacz ... no i sobie przypomniałam, że jadła ostatnio o 3 w nocy
może więcej wody dodaję.Chyba też zrobię taki suwaczek ciekawe co mi wyjdzie
mAtma szacun za cierpliwość rozwojową. Maks na przełomie 9/10 mies już stał bez podpór a kulał się od 5. Ola od 4 patrz jakie rozbierzności w tych dzieciach a wszystkie skończą tak samo
no i nadźwigałas się bidna bo 15 mies dziecko już trochę waży. Ja nosiłam do 8kgedit: nie chciałam wiedzieć, matko mam mutanta
edit2: olka marudzi myuślę sobie do bani z tymi skokami znów to samo. Idę do kuchni patrzę na podgrzewacz ... no i sobie przypomniałam, że jadła ostatnio o 3 w nocy

Ostatnia edycja:
zaczął samodzielnie siedzieć jak miał 9/10m i to z poduszkami zwalam to wszystko na jego otyłość ale żarł jakby nigdy nie jadł..
już jesteśmy po kaszce dzisiaj, ładnie zjadła, ewidentnie jej bananowa podchodzi, chyba warzywa zostawię na styczeń, nie chce zmieniać nic jeśli zaczęło nam tak dobrze iść z mlecznymi posiłkami ;-)
Wcześniej jadł samo jabłuszko i było ok, jakaś alergia na marchewkę, nie posmakowało mu czy przypadek ( wiem, pytanie do wróżki ;-) ).