reklama

Rozszerzamy dietę Maluszków

a moze wątek z przepisami na domowe obiadki założymy z czasem? ja chętnie jakichś kombinacji Waszych popróbuje ;)

babeczki, myślicie że mogę dać tolce w wigilię rozrobioną z wodą łyżkę kompotu ze śliwek i innych suszeńców? czy padnie? ;)

reklama
a moze wątek z przepisami na domowe obiadki założymy z czasem? ja chętnie jakichś kombinacji Waszych popróbuje ;)

babeczki, myślicie że mogę dać tolce w wigilię rozrobioną z wodą łyżkę kompotu ze śliwek i innych suszeńców? czy padnie? ;)

weronika, dobry pomysł z tymi przepisami :)

dziewczyny, mój mały żarłok, to ciągle by jadł, strasznie mu warzywka smakują. Zjada ze 100ml takiej papki, ale widzę, że chciałby więcej... dać, nie dać?

Troszkę ten wątek podczytuję ,ale jeszcze nie rozszerzałam Małemu ,,diety''...w piątek idziemy na szczepienie to przy okazji podpytam lekarki jak ,co i ile...

Dziewczyny podjecie Maluchom kaszki np.Bobovita te po 4 m-cu? Zastanawiam się czy synkowi nie zakupić takiej...Tylko podawac ją w butli czy łyżeczką? Jak to Wy robicie?;)

Tak właśnie myślałam ,że tak bęzie lepiej, bo niby połowa wyląduje pewnie na ubranku lub podłodze ,ale przynajmniej Maluch nauczy sie jeść łyżeczka;)

I taką kaszkę traktujemy jako posiłek zamiast porcji mleka tak? ile dziennie porcji podaje się takiej kaszki? :)

Ostatnia edycja:
Irisson śliniaczków jest pod dostatkiem;) tylko myślę jak to zorganizować,żeby dobrze było;) narazie dawałam synkowi tylko ,,spróbować ''(polizać) jabłko czy marchewkę więc to ważne wydarzenie (pierwszy posiłek )jeszcze przed nami;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry