Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co chorowania, Majka dostała dziś rano ostatnią dawkę antybiotyku, a popołudniu dostała znów gorączkę. Nic tylko sie pochalstać
? Marudzi i wymaga stałego zainteresowania swoją osobą? Bo może on przed skokiem rozwojowym jest i tak mu się nałożyło wszystko. I tylko do mamy się chce przytulać a nie łyżeczkę lizać...
.
. Tymek ważony 2 dni temu, czyli 5 i pół miesiąca, a na wadze 7750g. Jak bardzo dokładne to ważenie to już nie wnikam. Bo jak widziałam jak sobie ta stara piguła majta tymi średniowiecznymi odważnikami, to przyjmuję margines błędu ze 40 deko
. No ale pod 8 kilo podejdzie za te 2 tygodnie. No ma chłopak apetyt. Po tatusiu. A spalanie po mamusi
. Biedne dziecko... Ale zobaczcie na suwaczek centylowy - on cały czas między 25 a 50 centylem jest z taką wagą. Więc to chyba nie jest tak źle.
a co do konsystencji, ja robiłam blenderem i tez o dupę rozbić były te papki, potem zaczęłam robić mikserem tlyko podłączyłam tą ostrą końcówkę i się zmieliło idealnie, jak u ewy. Także jak masz mikser to spróbuj tym
ale to chyba nie przejdzie. Miksera nie mam, tylko blender.