reklama
Myślę ,że spokojnie możesz mu dać..a ja mam pytanko my teraz jemy soczek marchewkowy juz 3 dni jeszcze z 3 i chce mu dac jabłkowy ale wiem ze znowu od kilku łyzeczek, czy po 3 łyzeczkach jabłka moge mu dac marchewke
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam
Mam pytanko jak mam podac pierwszy raz kaszke?Chce zaczac za pare dni .
Mam pytanko jak mam podac pierwszy raz kaszke?Chce zaczac za pare dni .
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
nO TO JA ZASZALALAM I KUPILAM
kleik kukurydziany,sok bananowy i jablkowy ,2zupki jarzynowe,jabluszko,gruszka,
kleik kukurydziany,sok bananowy i jablkowy ,2zupki jarzynowe,jabluszko,gruszka,
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Karola ja sie kierowalam tym co pisze na opakowaniu na kaszce Dodaje kaszki do mleka :-)
Dziewczyny a czy ktoras dala juz kaszke z lyzeczki Wiecie chodzi mi taka gesta kaszke Nie tylko jako dodatek do mleka tylko robiana w miseczce i podana z lyzeczki ???????? Ja sie nad taka zastanawiam czy aby takiej gestej nie dam dzis Oli
Wiecie co ja chcialabym miec narazie taki plan karmienia Glownie oczywiscie mleczko ale raz dziennie chcialm podawac Alko Soczek, Albo Zupke Lub jakis owoc Jedno z tego kazdego dnia
Nie wsio na raz hihihi.Pozniej na karmieniu o 18 chcialabym dawac kaszki z lyzeczki gestej kaszki a na ostatnik karmieniu chce dodawac do butli z mlekiem kleiku Co wy na to Kaszka i kleik OLi juz zna a z tymi innym daniami to tak jak pisalam Raz dziennie jakas jedna rzecz 
Dziewczyny a czy ktoras dala juz kaszke z lyzeczki Wiecie chodzi mi taka gesta kaszke Nie tylko jako dodatek do mleka tylko robiana w miseczce i podana z lyzeczki ???????? Ja sie nad taka zastanawiam czy aby takiej gestej nie dam dzis Oli
Wiecie co ja chcialabym miec narazie taki plan karmienia Glownie oczywiscie mleczko ale raz dziennie chcialm podawac Alko Soczek, Albo Zupke Lub jakis owoc Jedno z tego kazdego dnia

Karola ja sie kierowalam tym co pisze na opakowaniu na kaszce Dodaje kaszki do mleka :-)
Wiecie co ja chcialabym miec narazie taki plan karmienia Glownie oczywiscie mleczko ale raz dziennie chcialm podawac Alko Soczek, Albo Zupke Lub jakis owoc Jedno z tego kazdego dniaNie wsio na raz hihihi.Pozniej na karmieniu o 18 chcialabym dawac kaszki z lyzeczki gestej kaszki a na ostatnik karmieniu chce dodawac do butli z mlekiem kleiku Co wy na to Kaszka i kleik OLi juz zna a z tymi innym daniami to tak jak pisalam Raz dziennie jakas jedna rzecz
![]()
Wiesz co Dorotko, mi się wydaję, że wieczorna kaszka i kleik na noc - to za dużo..;-)Jakby nie patrzeć jedno i drugie to zatwardzacze..;-)
Wg mnie kaszka może wystarczająco zaklei Małą i może nie chcieć jeść kleiku..
No chyba, że podasz ją w godz. popołudniowych, a nie wieczornych..
Ja na Twoim miejscu podałabym jedno, albo drugie..,ale to tylko moje zdanie ;-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ANIU dziekuje za zdanie :-)
I czekam na inne dziewczyny :-)
I czekam na inne dziewczyny :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Niunia zjadla pol sloiczka zupki jarzynowej i jej smakowalo :-) i popila to 120 ml mleczkiem :-)
O 18 bedzie kaszka z lyzeczki
Daje ktos kaszke gesta z lyzeczki ????
O 18 bedzie kaszka z lyzeczki
Daje ktos kaszke gesta z lyzeczki ????
reklama
blond_20
Czarownica
a moj je zupelnie inaczej....9 rano samo mleko, 12 mleko plis kleik, 15 samo mleko, 18 kaszka, 21 mleko plus kleik i nic go nie zatwardza
a je chetnie zreszta jak zwykle.wiesz dosypac troche kleiku do mleka na noc, a zrobic kleik tak jak na opakowaniu to co innego...
Podziel się: