reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

U nas dziś była zupka marchwiowa.. :tak::-) i smakowało.. :tak:
Podałam przez smoka i wsio zjadła.. , ale dopić mlekiem tak jak w przypadku Oliwki, też musiała ;-):tak:.

Blond - W takim razie cieszę,że taki "rozkład żywienia" się sprawdza .. ;-):-)

reklama
ja tez daje kleik na noc. Po całym dniu samego rzadkiego mleczka a na noc troche gęsciejsze to niunio ma zdziwioną minę!

U nas Oli zjadla kaszke z lyzeczki gesta :-) Smakowalo jej i najadla sie fajnie :-)

I chyba bede dawala na zmiane Raz kleik gesty a raz kaszka gesta :-)

KAKA a dodajesz kaszke do mleka ? czy podajesz z lyzeczki gesta kaszke ????

Ja zaczelam gesta z lyzeczki i chyba tak pozostanie.
Dla nas i tak lepiej bo Oliwia pila wczesniej kaszke na ostatnim karmieniu po 20 mleko z kaszka ,na lezaco i zawsze mi sie dusila i ksztusila i masakra takie karmienie A tak to teraz na ostatnik karmieniu na lezaco samo mleczko wiec lajt :tak:

Ja się zastawiam nad kaszkami na noc dla Sebcia.
W dzień jedziemy na cycu i daję raz dziennie obiadek a wieczorkiem cyc a jak nie starcza to modyfikowane mleczko z dodatkiem kleiku ryżowego albo kukurydzianego.

Na razie zez butle. Na początku też były problemy zpiciem ale teraz jest ok. Na razie męczymy obiaki łyżeczka i to tez nie zawsze.
Doo karmienia już kupiłam duży śliniak co by się Hania nie pobrudziła...teraz musiałabym jeszcze sobie cos kupić...bywa że kicha podczas jedzenia a wtedy wszystko w kropki.

Ja kupilam dzis kleik kukurydziany i jutro jej dam go z lyzeczki :-)

Ja tez musze wiecej sliniakow kupic Niunia lubi jesc z lyzeczki Tez sie pluje ale ja jakos brudna nie jestem :-)

reklama
Ja wczoraj małemu założyłam zwykły śliniak i było oki a dziś włożyłam taki ceratkowy z rękawkami i mały zamiast jeść to ściskał i tarmosił na sobie to wdzianko a później chciał włożyć do buzi.
Musiałam zdjąć i karmić w tym zwykły - przynajmniej najadł się i nie wariował.

Do góry