malgorzatkar
Fanka BB :)
Ja dawałam łyżeczkę w łapkę i jak karmiłam, to ona sobie grzebala tą swoją łyżeczką w talerzu, coś tam się udało nabrać, coś wyrzucić na podłogę, ale oswajala się. Oczywiście jak juz siedziała dobrze, nie na samym początku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
podjadałam Klaudii:-) Generalnie słoiczki hippa chyba najfajniej smakują.No właśnie tu masz racje, skoro nie jadł mm to lepiej żeby najpierw przyzwyczaił się do tego zanim podam coś więcej. Spróbuję od miejszej porcji a potem będę zwiększać.Co do wprowadzania posiłków starych to nie wszystko na raz. Najpierw niech się przyzwyczai do mm za jakiś czas można spróbować z czymś innym.
Warzywa kupuje na ryneczku od rolników. Nie są to jakieś mega ekologiczne uprawy z certyfikatami itp ale na pewno lepsze niż marketowe, bo takich to ja też nie jem.
My czekamy do 5 z mm potem zobaczymy jak pójdzieCzyli widzę że mamy kp czekają do skończonego 5 miesiąca?
A jak można dostać te paczki co już kilka razy pisałyście? Będziemy w Polsce cały miesiąc i chętnie przyjmę gratisyUndomiel a paczkę hippa dostałaś? Albo bobovity? Ja mam chyba z pięć słoiczkow bo kupony do Rossmanna były
A mnie zastanawia jak jest zupka to przecież maluch choćby chciał to nie zje sam jak np, kawalek brokuła, to znaczy nie podawać zupek?Ja planuję blw. Na razie papki, a gdy usiądzie to warzywka do rączki, rybka, czy mięsko. łyżeczką też samodzielnie.
Mamy gotujące same, gdzie kupujecie warzywka? Zawsze z ekologicznych upraw? Czy zdarza sie wam podac takie z marketu?
Pola, ja tez o tym myslalam, ale watpie w ich "ekosc"![]()