Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Koncia szczerze Ci powiem że ja też nie widzialam manny dla dzieci bez mleka nigdzie ale może nie trafiłam.Swoją drogą ta manna dla niemowląt jest strasznie droga prawie 10 kosztuje pudełko ale ma jeden plus nie trzeba jej gotować bo gotowanie jednej łyżeczki kaszki to faktycznie średni pomysł.
Mam pytanie dziewczyny czy wy dajecie maluchom cały słoiczek na obiad na przykład czy tylko pół bo ja widzę po swoim że chętnie by zjadł cały ale nie wiem czy mu dać.?
Vetak Ty to faktycznie forumowa chodząca encyklopedia jesteśFajnie bo przynajmniej jest się kogo poradzić
![]()
i od razu dorzucę kaszkę manną tą blyskawiczną - zrobię troszkę więcej na deser dla Hanci a łyżeczkę wrzuce do papki...taki mam plan
scarletka ale ona jest wieloowocowa to do zupki jarzynowej chyba taka nie bardzo pasuje, co?
a my zaczynamy od jutra jeść warzywka - będzie marchewka z ziemniaczkiem, a co?i od razu dorzucę kaszkę manną tą blyskawiczną - zrobię troszkę więcej na deser dla Hanci a łyżeczkę wrzuce do papki...taki mam plan
![]()