reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety Maluszków

Niedawno dałam Ani po raz pierwszy morele z H. Na początku miny robiła nieziemskie;-) Już chciałam zrezygnować,ale nagle postanowiła jednak je zjeść i tak dotrwała do końca słoiczka:-D:-)

reklama
Pati gratuluje postepow;)

ha a u nas postep w piciu:)dzis 70ml soku bananowego:) z deserkami nadal na bakier:(ledwo poł słoiczka i poczatek zawsze jest z afera,za to miecho to jest to;)

Ależ te wasze dzieci wsuwaja:szok: ale może też dzieki temu śpią do rana.. u nas ledwie 150ml, przy dobrym wietrze 180 i pierwsza pobudka koło północy

Scarletus ja tez podziwiam jak dziewczyny pisza ze brzdace wcinaja nawet po 200ml bo u nas maks 120ml i np wczoraj pobudka po 23:(

reklama
Ależ te wasze dzieci wsuwaja:szok: ale może też dzieki temu śpią do rana.. u nas ledwie 150ml, przy dobrym wietrze 180 i pierwsza pobudka koło północy

U mnie Scarlet nie ma szans na przespaną noc hahahahaha a ilości wieczorne jakie podam takie zostaną wchłonięte, a kombinacje to już mieliśmy alpejskie, była i kaszka na gęsto+cyc do popicia, mm+kaszka w butli, kaszka ze smoczkiem do kaszki+dopicie mm - i na wszystko nic.. Ostatnie dwie noce zeszliśmy do 3-4 pobudek, więc nie jest już tak źle ;p

Do góry