Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój synuś jak mu nie leci z cyca, to się strasznie awanturuje. Najgorsze to jest to, że jak chce mu się odbić, to wykazuje takie same objawy, też wypluwa cyca i się awanturuje i czasami nie jestem w stanie rozróżnić, o co mu chodzi. A ostatnio musiałam spijać herbatki laktacyjne.
A tak swoją drogą, to czy któraś z was karmi jeszcze tylko piersią? Bez zupek, deserków i kaszek?
We wszystkim trzeba miec umiar tak swoją droga no i nasze społeczesństwo jest coraz bardziej wydelikacone.
CZy te 20-30 parę lat temu słychac było o tylu alergiach i alergikach?![]()

Tak mi się darł nad ranem, że musiałam się zwlec i zrobiłam mu 150ml. mleka z 2 łyżeczkami kleiku, na obiad zupka robiona przez mamunię a wieczorem będzie kaszka.
od tygodnia u nas cyc + raz dziennie zupka, deserki i kaszki na razie nieA tak swoją drogą, to czy któraś z was karmi jeszcze tylko piersią? Bez zupek, deserków i kaszek?
We wszystkim trzeba miec umiar tak swoją droga no i nasze społeczesństwo jest coraz bardziej wydelikacone.
CZy te 20-30 parę lat temu słychac było o tylu alergiach i alergikach?![]()