Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak podajecie swoim pociechom kleik kukurydziany: butelką czy łyżeczką?
Jak była mała dziurka w smoku to się wkurzał, bo musiał bardzo mocno ciągnął a jak mu kupiłam specjalny do papek to się dusił, bo leciało za szybko. A z łyżeczki pięknie wciąga ponad 200 ml. kleiku aż mu się uszy trzęsą. Zresztą im szybciej nauczy się jeść łyżką tym lepiej.
Tylko, że musiałam dodać kaszki, aby zmienić smak, bo samego za żadne skarby nie chce pić 
normlanie byłam w szoku - a jej lekarka kazała dodawać - pierwsze słyszę !! a jeszcze jedna jej koleżanka dodaje do zupek kucharka vegete - no normlanie szok 
...A tak w ogóle to u rafała od kilku dni apetytu BRAK. Jak zje pół słoiczka do cud. Nie wiem czy to przez to przeziębienie czy przez dziąsła?! Najgorsze jest to że i cycka mało cyca. A w związku z tym i mniej sika, dodatkowo jeszcze sie poci i bardzo ciężko mi w niego cokolwiek wmusić choćby nawet herbatkę. I jeszcze strasznie jest marudny. Niech to przeziębienie idzie już precz od nas!!!!!!!
, dziś gotuje jej buraka, marchew i ziemniaka dam małej i zobaczymy co to bedzie