reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozterki ciężarnych Psiar :)

serio?
Znajome mają dogi argentyńskie i mają masakre.. bo białe to na wszystkim widać.. ja z rudym też mam masakrę, za to pręgowanego Croma nigdzie nie widać...

reklama
serio?
Znajome mają dogi argentyńskie i mają masakre.. bo białe to na wszystkim widać.. ja z rudym też mam masakrę, za to pręgowanego Croma nigdzie nie widać...

Biały ma inna sierść trochę, krótsza jest i mało kłopotliwa w pielęgnacji. A rudy jest długowłosy i gubi kłaczory wszędzie..Muszę opcję trymeru przemyśleć;-)

Moja Luna jest prawie biała i potwierdzam, że problem z włosem mam. Jak mam ubrać coś czarnego, to mnie trafia po 5 minutach chodzenia po domu...już muszę się obierać....
A o trymerowanie zamierzam zapytać weta przy najbliższej wizycie czy się moja kicia nadaje

Moja Luna jest prawie biała i potwierdzam, że problem z włosem mam. Jak mam ubrać coś czarnego, to mnie trafia po 5 minutach chodzenia po domu...już muszę się obierać....
A o trymerowanie zamierzam zapytać weta przy najbliższej wizycie czy się moja kicia nadaje

Moja jest typowo dachowa czyli biało - szaro - czarna i też mam wszędzie jej włosy :-):-) a co tam... widać bynajmniej na rzeczach ,że mam zwierzaka :-)

ja na karmę dużo nie wydaję bo kupuję Boscha Adult Active 15 kg za 99 zł w Internecie i mam ją z 3 tygodnie plus 45 kilo mięsa na miesiąc za 2 zł kilogram do tego makaron i marchewka tyle samo kilów , więc w sumie na 2 psy nie wydaję wiele bo około 300-350 zł na miesiąc..ale jak dojdzie do tego odrobaczenie wcześniej 2 razy teraz będzie 3 razy w roku na 150 kilo , fripex na kleszcze przez pół roku co miesiąc na 150 kilo i 2 razy szczepienie, plus 2 razy kontrolna wizyta u lekarza to mi wychodzi lekko ponad 3,5 tyś rocznie :no: a jak se do tego dodam nieplanowane jazdy Elmo, który tak średnio raz w roku zalicza weta za 1 tysiąć tak jak w maju zeszłego roku.. to no comment...

Pies mojego K ma atopowe zapalenie skóry i je tylko Purinę, zamawiana przez internet bo w cenie jednego worka np w Kakadu w telekarmie są 2 worki.
Fripex, odrobaczanie itd nic nie kosztuje bo mój K jest tak odpowiedzialny, że pies nie był półtora roku odrobaczany, (tabletki od grudnia leżą) no ale to jego pies.

reklama
Do góry