reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Wow Jeremi wielkie brawa!!!

Laura juz zapiernicza jak szalona,ani nie mysli raczkowac:szok::-D,smiesznie to wyglada...taki maly czlowieczek na dwoch nozkach:-D:-D...jak tylko sie przewroci,wstaje zaraz wspinajac sie o pierwsza lepsza rzecz(przewaznie o moje nogi:wściekła/y:) i idzie dalej:sorry2:

reklama
My ćwiczymy dzisiaj zawzięcie chodzenie :-D:-D;-) i coraz lepiej nam to wychodzi tzn. nawet z 3 razy udało nam się zrobić dzisiaj po 4 kroczki :cool2: ... ale też często walimy się całym sobą na mamę:baffled::-D no i widać, że jeszcz się boimy :blink:.

Maja ... wyobrażam sobie jak bosko to musi wyglądać jak taki mały człowieczek zasuwa na tych swoich małych nóżkach :-D:-D , my też byśmy już chcieli ;-)... a fotka Laury w podpisie ... ach ... i ... och .... i znowu ach ... siedzę i nie mogę się napatrzeć ... cudna :tak::tak::-)

My ćwiczymy dzisiaj zawzięcie chodzenie :-D:-D;-) i coraz lepiej nam to wychodzi tzn. nawet z 3 razy udało nam się zrobić dzisiaj po 4 kroczki :cool2: ... ale też często walimy się całym sobą na mamę:baffled::-D no i widać, że jeszcz się boimy :blink:.

Maja ... wyobrażam sobie jak bosko to musi wyglądać jak taki mały człowieczek zasuwa na tych swoich małych nóżkach :-D:-D , my też byśmy już chcieli ;-)... a fotka Laury w podpisie ... ach ... i ... och .... i znowu ach ... siedzę i nie mogę się napatrzeć ... cudna :tak::tak::-)

Tikus dziekujemy,ty jak zwykle takie komplementy nam sypiesz ze sie czerwienimy:-D:sorry2::blink:

a Mateuszek tez niedlugo wystartuje zobaczysz,Laura jeszcze 2 tygodnie temu dokladnie robila tak samo...a dzis juz chodzi:szok::-D

Dziękuję, dziękuję
jak już o rekordach kroczków mowa to Jeremi jest w stanie zrobić całe dwa :-) ale ja jestem podeksytowana przejściem (choć to nie tak od razu) synka na nowy etap, a dopiero przywykłam do raczkowania .... Dziś cały dzień byłam na uniwerku (jutro też), ale tata dzielnie ćwiczył :tak:

aha i ja sie jakos tak nastawiałam, że większość dzieci robi swój pierwszy kroczek na roczek .... a tu taka niespodzianka :-):-):-):-):-):-)

wielkie gratki dla chodzących:tak:
Rochul na razie nie chodzi i jakos do tego mu się za bardzo nie spieszy:zawstydzona/y:

Jego ostatnie znaczące wydarzenie w rozwoju: włazi w możliwe wszytskie szczeliny i zakamarki, ostatnio mały włos a zaklinowałby się miedzy ścianą a toaletą:szok:
i nagminnie aglada na blat stołu, z którego ściaga co tlyko może.

I moje mamine ucho wychwyciło,że mówi po swojemu halo (do babci co się odzywa z telefonu)
poza tym yea yea
mama mama
nie nie

i jakieś inne o których nie pamiętam, a które chyba powinnam zapisywać:cool2:

Mariolka, ja też się nie spodziewałam, że to nastąpi tak szybko:-). Na roczek to już pewnie wszystkie styczniaki będą wędrowały na dwóch kończynach:-D:-D

reklama
Do góry