reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Rochul też zrozbił ostatnio dwa kroczki. Ale dwa i koniec, jakoś nei sieszy mu się do samodzielnego tupania po domu... jemu nie.. a ja już bym chciała żeby tak sobie chodził.:zawstydzona/y::tak:
Tymczasem udoskonala swoją umiejętność stawania na palcach i ściągania czego da się ze stołu.;-)

A HAni ostatnio nauczyła się kucać i wstawać z kucka na nogi:tak:. A jak stoi i chce usiąść, to tak delikatnie przykuca, a później siada na dupkę, nie jak kiedyś, że spadała całym ciałem i cała podłąga się trzęsła:-D.
No i nowa umiejętność, nabyta tak naprawdę dopiero dziś.. Hania potrafi bić brawo, klaszcze w łapki bardzo głośno i się cieszy i śmieje:-D. Uczyła się od dawna już, ale dopiero dziś jej to dobrze wyszło, i tak jej się spodobało, że cały dzień ćwiczyła:-).

Nowa umiejętnośc Witka ( z dzisiaj) ... gubienie butów :szok::baffled::confused::wściekła/y: Byliśmy na zakupach w markecie i nawet nie wiem kiedy odpiął sobie buta i gdzieś mu spadł z nogi :szok::baffled::dry: Zauważyłam jego brak dopiero w samochodzie jak już byliśmy pod domem. I nie wiem cy zgubił go w markecie czy na parkingu :-( Cholerka, a to były jedyne buty na niego w miarę pasujące :wściekła/y: Teraz muszę znowu szukać takich malusich bucików na zimę, których w sklepach nie ma :no:

reklama
Do góry