reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Jak czytam to co napisała Lorien to myślę sobie, że potwierdza się "ludowa" zasada, że dziewczynki zaczynają wcześniej mówić niż chłopcy.

reklama
u nas koko jest na kury, zarowno te biegajace jak i te z rozna :-)
poza tym mami, mima,mamuu - na mnie
dziadzia wychodzi perfekcyjnie, ostatnio dodaje dziadzia Ada - dziadek Adam.

Ale najwazniejsze ze wszystkiego są "BYBY"
Ryby są u nas na pierwszej miejscówce, ryby na obrazkach, w tv, w sklepie - są NAJWAZNIEJSZE ze wszystkich rzeczy.
Kupiłam jej nawet specjalne nalepki do nalepiania na meble i sciany z parostatkiem no i całym podmorskim światem...
Widac, że pomorzanka z niej ;-)

No tak Abejka, pomorzanka, Emi wie co to ryba... na talerzu.

Fogia co racja, to racja, ciekawa jestem kiedy jej się puści na całego.

My chyba jeszcze nie dopialismy sie z gratulacjami dla Witusia:-) superancko zasuwa:-pchyba ci Monia maly Korzeniowski rosnie:rofl2::-D

gratki tez dla Emi - faktycznie super gada i tez jestem ciekawa kiedy przejdzie w pelne zdania:tak:

Zuzka tez super z tymi bybkami:-D:-D

Nam doszlo "dziadzia", "ciocia", "opa" i nalogowo non stop: "nie kce"(nie chce)

Jak czytam to co napisała Lorien to myślę sobie, że potwierdza się "ludowa" zasada, że dziewczynki zaczynają wcześniej mówić niż chłopcy.

Też się z tym zgadzam :tak:.

Gratulacje dla gadulskich styczniaków, Zuzka i Emilka przodują, ale Nikolasek już je dogania ;-):-D:-D:-D.

No, a Zuzka z tymi akrobacjami niemożliwa :no:, ja bym nie wytrzymała nerwowo :wściekła/y:.

Nikolasek dogania faktycznie, nie chodził, to się podszkolił w gadaniu :-D
dzisiaj nam doszło cześć wypowiadane jako czeć

Mój Marcin od kilku dni usiłuje uczyć Zuzkę, żeby powiedziała
RABARBAR :szok:
ah te chłopy.:laugh2:

Abeja, masz rację, najlepszy na to komentarz ach te chłopy:-D:-D.
A u nas nadszedł dzień, który miałam nadzieję, że nigdy nie nadejdzie, Hania wylazła z kojca:szok::wściekła/y::wściekła/y:. I gdzie ona ma teraz spać:wściekła/y:.

reklama
Do góry