reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

Geperty Gratuluję decyzji i zawziętości :tak::-D

Ja też przymierzam się do tego. Ale poczekam aż będę miała kilka dni wolnego, bo w moim przypadku to teściowa poszłaby do apteki i kupiła nowego smoka :baffled:

Coyote Gratulacje dla Gracjanka. To się chłopak "otworzył" :-D:-D:-D:-D:-D

Dziś po południu Witek powiedział "nos" jak tata pytał się co to jest :-D:-D:-D:-D:-D Ale oczywiście nic więcej nie mówi ;-) Chyba małymi kroczkami będziemy uczyć się mówić ;-):-D

reklama
Gratulacje dla wszystkich styczniowych zdolniaszków :-):tak:

Geperty ... Tobie gratki za "męską" decyzję :-), trzymam kciuki za dzisiejsze zasypianie :tak:

Xandii ... ja też ryczę :-D:-D:-D

Nie było dramatu z położeniem Nikusia spać :-) (odpukać), wyłączyłam lampkę w pokoju, wzięłam na rączki i kołysałam, 10 minut i odleciał, ale się cieszę :-).

Geperty, trzymam kciuki!!!
U nas ze smokiem nie było problemow, ktoregos wieczora Mały zasnal bez niego i tak jakos juz zostalo :-) Mam nadzieje, ze przy nastepnym dziecku tez bedzie tak lekko.

coyote gratuluje, ciekawe kiedy u nas ten moment nadejdzie:rofl2:

geperty super ze sie zdecydowaliscie, u nas coraz gorzej z moniem, bo ciagle przebudza sie w nocy i wola "monia monia monia":dry:czuje ze bedzie ciezko no ale odczekam jeszcze bo dalej nawet dolnych dwojek nie mamy:no::sorry2:

Martuchaa no właśnie wkurzało mnie to ciągłe wstawanie i podawanie smoka, w nocy się budził średnio 10 razy, a ja kursowałam do niego, tylko, żeby mu go dać. Dzisiaj w nocy ani razu się nie obudził :szok:, wstał tylko wcześniej, bo o 7-00 :dry:, ale teraz śpi i nie miałam żadnego problemu z położeniem go. Nie wiem czy to możliwe żeby już zapomniał :confused:, ani razu nie zawołał, że chce dydy, a tak to słuchałam tego parę razy dziennie i tłumaczyłam, że dydy jest tylko do spania. Ale jeden odruch mu został, jak przykłada pieluszkę do twarzy to automatycznie otwiera buzię :-D, śmiesznie to wygląda, jak niemowlę, co szuka cyca :-D.
Jestem bardzo szczęśliwa i dumna zarazem :-), że mam już z głowy, Nikuś chyba go już nie potrzebował :confused:.

Gratulacje najpierw dla ciebie Geperty:tak:;-)a potem dopiero dla Nikusia:-D;-)Skoro po tyle razy w nocy wyrzucal tego smoka to moze szlag trafic;-)moja tez wyrzuca ale nie jest to dla mnie jeszcze na tyle uciazliwe,zeby sie zebrac w sobie i zmobilizowac..Najwazniejsze,ze odstawilam od cyca jakies dwa tyg temu:szok:;-)i to odbylo sie calkiem na luzie a sie spodziewalam nie wiem czego...poplakala pierwszej nocy 5 min po dwa razy i nastepnej nocy tez a trzeciej nocy tylko minutke;-)i luz:szok::confused:;-)a teraz nie wie juz do czego to sluzylo;-)

reklama
Do góry