reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
aryan juz sam siedzi przekreca sie na boki spiewa potrafi sam trzymac butelke i z niej pic:-) a co do nocnika to my troszke poczekamy bo wydaje mi sie ze jeszcze za wczesnie;-)

Lorien właśnie tak jak mówisz, każdy robi jak uważa i jak mu wygodnie. Ja jak wyłapię moment, że Ewelka robi kupkę w papmersa, to szybciutko ją rozbieram i trzymam nad nocnikiem, bo z samego nocnika to mi pierunica mała schodzi (albo raczej spełza:-D) teraz ta kupka to już nie taka rzadka jak wcześniej tylko normalna i łatwiej jej się robi "na wisząco" do nocniczka niż ją upychać w papmersa.Ale nie sądzę, żeby udało mi się ją już tak świadomie nauczć załatwiania do nocniczka, bo to jeszce taki mały gapcio

Dokładnie Xandii o to chodzi :tak:
Emi na szczęście nie schodzi, tylko siedzi, aż wyciśnie.

Gratulacje dla Filipka. :-D;-)

Nasza Emi wczoraj sama usiadła w wózku, nie mam pojęcia jak, bo akurat się odwróciłam. :szok::-D

No i mamy dziś 7 miesięcy... :-):happy2:

ania_zywa ... u nas na leżąco z tym piciem herbatki to też różnie bywa :-D;-), ale czasem ładnie się udaje :tak: ..... ale wczoraj na siedząco to było wesoło, bo jak Mateuszek chciał sobie trochę do tyłu główkę przechylić, żeby się napić to było ..... kiwanie i .... PAC .... na łóżko :-D:tak::-D ... ale i tak fajnie to wyglądało :happy2:

Elżbietka - gratulujemy wstającemu Filipkowi :-)!!!

reklama
Do góry