reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i nabywanie nowych umiejętności

reklama
Gratki dla wszystkich zdolniachów.

Mój synek nauczył się otwierać szafę z zasuwanymi drzwiami :szok: Wczoraj dobrał się do kabla od odkurzacza, który był podłączony do prądu i w najlepsze sobie go gryzł :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A po jakimś czasie wyciągnął sobie z szafy żelazko :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Co ja z tym dzieckiem mam, a on jeszcze nie raczkuje i nie chodzi. Co to będzie jak zacznie to robić :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

No jako doswiadczona mama moglabym wam powiedziec co moze jeszcze waszym dzieciom strzelic do glowy ale nie bede wam psula zabawy:-D:-D:-D:-D:-D:-D podenerwujcie sie troszke jak ja :-pale powiem wam jedno przed wami dluga i kreta droga.......pelna niespodzianek, niebezpieczenstw i smiechu:tak::happy2:

moje dziecie też sie fascynuje kiblosem. do tego lodówka, poróbuje dostać się do kosza w kuchni, otwiera piekarnik, szafy z drzwiami przesuwnymi opanował do perfekcji, przewraca na siebie suszarkę z ubraniami, sam otwiera zamkneta pralkę i wyciaga ubrania. jak pralka jest włączona do prędu, to ją uruchomi:sorry::shocked2:. notorycznie wyłącza kompa, wyciąga z szyflady mije majty i cycniki. kocha kable
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

reklama
moje dziecie też sie fascynuje kiblosem. do tego lodówka, poróbuje dostać się do kosza w kuchni, otwiera piekarnik, szafy z drzwiami przesuwnymi opanował do perfekcji, przewraca na siebie suszarkę z ubraniami, sam otwiera zamkneta pralkę i wyciaga ubrania. jak pralka jest włączona do prędu, to ją uruchomi:sorry::shocked2:. notorycznie wyłącza kompa, wyciąga z szyflady mije majty i cycniki. kocha kable
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
:szok::szok::szok::szok::szok: Nie zazdroszczę;-):-D:-p

Do góry