MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
WOWwiecie co, Zuzka przeszła dzis pół duzego salonu pchając przed soba plastikowe autko..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WOWwiecie co, Zuzka przeszła dzis pół duzego salonu pchając przed soba plastikowe autko..
He he Monia, skąd ja to znam. Jak zacznie raczkować to podejdzie do klopa, wstanie przy nim i sobie w nim pogrzebie, jak to mój Antoś codziennie czyni
.
... to również nasza ULUBIONA zabawa :dull:He he Monia, skąd ja to znam. Jak zacznie raczkować to podejdzie do klopa, wstanie przy nim i sobie w nim pogrzebie, jak to mój Antoś codziennie czyni
.
moje dziecie też sie fascynuje kiblosem. do tego lodówka, poróbuje dostać się do kosza w kuchni, otwiera piekarnik, szafy z drzwiami przesuwnymi opanował do perfekcji, przewraca na siebie suszarkę z ubraniami, sam otwiera zamkneta pralkę i wyciaga ubrania. jak pralka jest włączona do prędu, to ją uruchomi. notorycznie wyłącza kompa, wyciąga z szyflady mije majty i cycniki. kocha kable
![]()
![]()