reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieciaczków

catedra to co to będzie jak ona zacznie Ci chodzić heheh
monisia mój jeszcze za siusiaka nie ciąga się heheheh ale za uszka owszem :)

reklama
No no , Luiza to możesz powiedzieć, że masz już dorosłego mężczyznę w domu. Chociaż ponoć chłopiec staje się mężczyzną jak zaczyna się drapać po jajkach ;-):rofl2::-D

Luiza super!!! Dzielny chłopak!

Bianka potrafi krzyknąć "nie" i "hej", ale to raczej z przypadku. Waży już 7100 i 70cm długa. Aha ciągnie mnie za włosy okropnie. Próbuje sama siedzieć, ale często kończy się to "przybiciem gwoździa", dlatego jak ją sadzam to nie na niczym twardym

No no , Luiza to możesz powiedzieć, że masz już dorosłego mężczyznę w domu. Chociaż ponoć chłopiec staje się mężczyzną jak zaczyna się drapać po jajkach ;-):rofl2::-D

hahaha omg ale się uśmiałam :)

Luizko gratki mój mały świadomie bije brawo :) papa go ucze ale jeszcze nie zatrybił :)

reklama
Do góry