reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
U nas dzisiaj pierwsze samodzielne stanie :)!!! na razie to z 5 sekund było ale wszyscy byliśmy pod wrażeniem - tzn z Karolkiem na czele- strasznie się cieszył a ja razem z mężem także (w czasie obiadu nas tak zaskoczył)
A jaka to melodia lubi bardzo - w ogóle wszystko co muzyczne- od razu stuka nogą albo ręką jakby chciał do melodii

Głuszek luzik bo moje dziecie miało wtedy rok i było w stosunku do Marysi daleko za murzynami:-) , no ale fakt faktem pamietam że sama byłam wtedy w szoku z takich kroczków jak Marysi na filmie po tygodniu było juz normalne chodzenie.
Zresztą marysia zdolna bestyjka więc nie ma na co czekać :-)

No i brawo dla Karolka :-)

Noemi, Matiku, Karolku - GRATULACJE! Ale postępy!!!

A u nas postępy w naszym tempie: Wojciaszek dziś do mnie przypełzł i mnie ciągnął na nogawkę od spodni.:-)

U nas te postepy tez idą troszke wolniej, ale poruszanie w chodziku jest z predkoscia światła no i otwieranie szuflad:wściekła/y: , kilka razy udało sie też włączyć zmywarke:wściekła/y: , uwiesić sie - jak do podciagania na uchwytach od szafek kuchennych no i takie tam.
Wojtek uwielbia muzykę!!!!!
Czy wasze dzieciaczki tez z tak wielkim zainteresowaniem reaguja na muzę?

Moja kocha tez muzyke...jak zrobimy glosniej w aucie to potrafi normalnie spiewac....Wyje tam po swojemu...po mamusi ma talenta do wycia:-D

I czasami zaczyna tak dupa wiercic jak akurat stoi ...

Zośka też lubi muzykę . I zasada jest taka nie ważne jaka muzyka ważne żeby głośno (im głośniej tym lepirj :-) ). No i ZOśka zawsze zasypia (od urodzenia) przy muzyce cokolwiek to by nie grało; radio, film,czy jakieś piosenki.....Dzieki temu potrafi zawsze i wszędzie zasnąć bo szmery i hałas jej nie rusza :-)

Miki też bardzo muzykę lubi:tak: I to nawet taką jak ja mu śpiewam:szok: Wczoraj zapodałam mu jakieś lalala a on zaczął się bujać siedząc - strasznie fajnie to wyglądało:-D

reklama
Do góry