reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
W sumie Pati to masz racje - po cholere mi kosi kosi nie???? :-D :-D :-D

Sumka moja zaczeła samodzielnie się puszczas jakie 3 tygodnie temu -więc sie przygotuj. Kurcze ale mnie przestraszyłaś z tum chodzeniem - myślam że to beda teraz tylko takie próby a z prawdziwym łażeniem to jesze ze dwa miesiace poczekam?????? Przysięgam tak myslałam a ty mi tu wyjeżdżasz ze tydzień :szok: :szok: :szok:

Głuszek, Ty sumki słuchaj, bo Ona dobra w te klocki:tak: Kiedyś mi napisała, że nie minie tydzień a Miki będzie śmigał raczkując i miała rację!:szok:

gratulacje dla Oleńki za pierwsze kroczki i Danielka za to, ze wstał i mamusi taka niespodziankę w pracy zrobił:)

Basiu26 Otylka też uwielbia program Jaka to melodia:-)

A ja wczoraj chyba z tego zmeczenia zapomialam moje dziecko pochwalic...:szok:

No moja Andzia jak ja puszczam potrafi nawet 20 sekund ustac...Juz tak od kilku dni ja "tresuje"...:-D

A dzis to mnie rozwalila normalnie...Spimy sobie slodko,ale przebudzilo mnie jakies ciche pukanie,szuranie...Wstaje ,a moje dziecko siedzi przy kompie i dlubie w swiatelkach...Nic by moze i w tym dla nas dziwnego nie bylo gdyby na tarczy 04:55 nie byla...przeciez o tej porze sie spi no nie:-D:-D:-D

Gratulacje dla wszystkich Brykaczy :-D :-D :-D

Mateuszowi jeszcze troche do samodzielnego stania. Na razie gramoli sie z predkoscia swiatla do gory, na wszystkim, na czym sie da oprzec, zeby tylko wstac i widziec swiat z innej perspektywy...
Za to wczoraj tak sobie stal przy kanapie, a pudelko z jego chrupkami lezalo troszeczke poza zasiegiem... Pomyslal, przesunal jedna nozke, dostawil druga, przesunal, dostawil - i dorwal pudelko :-D Pierwsze kroczki zaliczone!... :-D :-D

reklama
Do góry