reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Gratulujemy - ale dużo dzieciaczków już raczkuje - za niedługo to w ogóle zadnych róznic nie bedzie.
Irmaa juz bez bucików potrafi - zdjęcia w Albumie

Tak z innej beczki - poradźcie mi prosze jak nauczyc Maryse robic papa i kosi kosi ??? Kurde ona nie kuma ni w ząb tego. Kurcze biore sie za edukacje intelektulaną mojego dziecka

Ale za to teraz z innej strony ale z grubej rury od razu - MAM SUPER NOWINE !!!!!!!!!!! Stało sie !!!! Marysia ruszyła do przodu. Pierwsze kroczki za nami. Potrafi przejsć już nawet dwa, trzy i potem leci do przodu tak zwanym rzutem siatkarskim, jeśli ktos wie o co mi chodzi. Ale to nic, najważnijesze ze są pierwsze kroczki!!!!!!!!!! Ale się ciesze. Ciekawe keidy ruszy na całego!!!

Głuszek gratulacje dla Marysi!!!!!! No to piknie - pierwszy czerwcowy dzieciaczek postawił pierwsze kroczki - ale fajnie :) :) :)
A z innej beczki - co ona bedzie sobie głowe papa i kosi zawracac :) le nie wiem jak ci doradzic - moj papa przez pokazywanie mu sie nauczyl ale kosi mu jakos tez nie podchodzi...zreszta rzadko z nim robimy moze jak bedzie czesciej to załapie

No i tak sie zastanawiam kiedy u nas beda pierwsze kroczki - moze juz za miesiąc??? puszczanie się przy staniu zacięcice ćwiczy ale się nie utrzyma jeszcze - nie ma szans, za to chodzenie za rączki to jest ostatnio hicior... :) aż nóżkami w miejscu przebiera żeby go poprowadzać

A tak w ogóle - czytałaś na plotkach co mi się ostatnio śniło :)?

zaraz polecę - mam tyle wątków do nadrobienie - teraz czytam o spaniu i aż mi sie samej oczy kleją - musze jeszcze dać małej jesć i przypomniało mi sie ze mam niewypełnione dokuemnty do klienta a mam tam być na 9.30 buuuu:wściekła/y: :wściekła/y: - musze chyba wstać rano i je wypełnić....:-( :-(

No Marysia, ale dajesz czadu!:tak: Gratulujemy serdecznie TAKICH umiejętności:tak:

Miki też nie potrafi papa ani kosi (my mówimy po prostu brawo);-) :laugh2:

Wszystkim maleństwom gratulujemy nowych umiejętności, ale to cieszy dziewczyny nie?

A nasza Otylka już potrafi kosi, kosi;-) i wystarczy powiedzieć pokaż brawo albo kosi i Otylka klaszcze:-) ale śmiejemy się z męzem, że robi to tak jak wyższe sfery w operetce, jedna rączka sztywno pochylona, a druga klaszcze, a jak pięknie się przy tym śmieje. Tak samo brawami reaguje na muzykę:tak:

Wielkie gratulacje
a my dzisiaj pierwszy raz staneliśmy!!!! Mama niestety w pracy ale dostała zdjęcie na maila :-)

reklama
Oli za to dziś stawia pierwsze kroczki. Co prawda mamusia musi trzymać pod paszkami, ale chodzi sobie sama. Normalnie jestem w szoku. Tak jej się spodobało, że dziś położyć ją lub posadzić to zaraz wielki krzyk. teraz siedzi bo ogląda Jaka to melodia to jest spokój.

Do góry