reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Jakie postepy!!!Niedlugo juz zaczna szkraby chodzic!! szok a dopero co byly takim malymi fasolkami...ahhhh

Mati jeszcze nie raczkuje, ciekawe czy w ogole bedzie, bardzo lubi 'chodzic' trzymany pod paszkami...
a jak poloze go na brzuchu zeby siegnal zabawke i probowal chociaz pelzac to sie zaraz przekreca i nie mam mocnych
Tez robi kosi, kosi - po swojemu
pa pa nie robi
Uwielbia zabawe a a kuku
i kniecznie chce dobrac sie do bateri w garnuszku klocuszku i sam go sobie przycisza i podglasnia...

reklama
ja musze pochwalic znowu Otylkę, od wczoraj poza kosi, kosi potrafi ładnie papa, zakochałam się w tym jej machaniu:-)

A co do picia, to Otylka wreszcie polubiła soczki, i pije tak 1,5 soku na dzień:) najbardziej lubi gruszkowy z Gerbera.

My się ostatnio bawimy już takimi bardziej męskimi zabawkami:-D : piłką i samochodzikiem:-) Ja kulam piłkę lub puszczam samochód w stronę Marcinka, a on odsyła zabawkę do mnie:-D Całkiem nieźle mu to wychodzi:tak: Poza tym bardzo lubi się czołgać po przedpokoju:-D

Moja mloda tez juz zakumala kosi kosi-ale nie robi tego rozlozona dlonia tylko wai kosi piesciami:-D

I nauczyla sie mowic tata-tylko zawsze jak to wypowiada scisza glos i mowi szeptem lub polszeptem...:confused::eek:
ichzyba mowi to tata calkiem swiadomie bo jak zobaczy Adama to najczesciej to wypowiada...

A dzis postanowila mi pomoc chyba-bo jak weszlam do pokoju gdzie stala suszarka to doznalam malego szoku...to co dosiegnela lezalo na ziemi:eek::szok::-D:-D:-D

Mamoot - na pewno kojarzy. Marcinek woła mama jak czegoś chce, a najfajniej to brzmi, jak się obudzi - w pokoju cisza, ja myślę, że on jeszcze śpi, a tu nagle takie głośne "mamaaaa":-D

reklama
Do góry