reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

reklama
Baśka to tak jak u nas- raz mama raz tata, ale ostatnio częściej tata- nic, że ona woła, coraz częściej mąż wspomina o synu:szok:

Wojciaszek nauczył się wstawać, ale narazie tylko przy mnie albo przy małżu. łapie się wspina i ... już stoi. Spryciula.:-)

:rofl: :rofl: BRAWO WOJCIASZEK!... No i skonczylo sie spokojne leniuchowanie, Mamoot, teraz bedziesz wszedzie latac za Smykiem i pomagac Mu wstawac .....skad ja to znam? :-D :-D :-D

Ślicznie Wojciaszku !!! brawo !!!!!Moja Misia też ładnie stoi bez trzymania siada z raczkowania wspina się po wszystkim a w łóżeczku urządza sobie spacerki dookoła troszkę sobie przy tym nosek obija ale co tam ......:-D

Brawo dla Wojciaszka:) Mamoot czas na pozbycie się obrusów:-D u nas już ich nie ma:-)

To ja tez pochwale Wojciaszka Mamootowego suuuper.
Teraz pochwalę swojego:-D juz od kilku ładnych dni nauczył sie pić przez słomkę - bardzo ładnie pije ale ze smoczka z takiej prawdziwej butli nie umie:-D wiec nie bede już go zmuszać:-)

reklama
Sylwia, dorosleje Ci chłopak!:tak:
Brawo dla wszystkich dzieciaków za postępy!
Miki też staje juz praktycznie przy wszystkim - wystarczy najmniejszy punkt zaczepienia. A w łóżeczku, to już norma - potwierdzenie w dziale filmików ;-)

Do góry