reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rozwoj maluchow..Zabawy i zabawki

Sumka, nie masz tego przypadkiem na filmie??? Wprawdzie mam bujna wyobraznie, ale jednak na zywo musialo to wygladac super! :-D :-D :-D Ucaluj Kubiszona!!

reklama
Nie, no Sumka, Wy macie w domu niezłego komika:-D Ty co jakiś czas fundujesz nam opis jakiejś niesamowicie śmiesznej historii z Kubiszonkiem w roli głównej, a my tylko boki zrywamy:-D :-D :-D

Kubiszonku, ale z Ciebie numerant.

A u nas były dziś pierwsze próby wspinania się po mamie do pionu. To takie fascynujące obserwowanie, jak taki maluszek najpierw leży, potem klęka stękając przy tym ogromnie :-), potem stara się stópki postawić i w końcu dźwiga ten swój kuperek. A na końcu uśmiech od ucha do ucha.
I jak się Wojciaszkowi powie: daj rączki, to podaje i chce wstawać.:-)

Brawo Wojciaszku. Taka wspinaczka to w końcu nie lada wyczyn :-D Masz rację Mamoot nasze maluchy wykonują kawał niezłej roboty ;-)

No no - brawo, pieknie, coraz więcej pionu :) a Kubiszonkowe wyczyny to mi zawsze humor poprawiają :) a co do wysiłku - macie rację - Karol ostatnio pije 2 razy więcej i ciągle spocony - bo jak nei lata w te i we wte na czworaka to trzeba go prowadzać na nogach i tak w kóło - od czasu do czasu przerwa na "poczytanie" i picie i znów latanie :) stwierdziłam że w tym miesiącu to ja nie wiem czy on coś przybierze bo je tyle samo a spala kilka razy więcej

reklama
oj kubiszonek jest super już sobie go wyobrażam jak musiał się super śmiać:-)
Daniel sam nie próbuje wstawac ale jak go trzymam to próbuje chodzić ale to tak naprawdę chodzeniem nazwać jeszcze nie można bo jak go trzymam to wali nózkami o podłogę ...żal mi tylko jego piętek bo mnie by to bolało a on jakby nic nie czuł

Do góry