reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozwój psycho-fizyczny naszych pociech

reklama
no to gratulacje dla Majeczki i Matylci!! oj cieszą takie sukcesy, dzustta nie martw się, jeszcze się nasłuchasz w życiu: MAMOOOOOOO!!:-D:-D:-D

u nas wstawanie przy łóżeczu zaczęło się nie dawno ale żeby z leżącego usiąć to nie...po co skoro można mame zawołać:-p

a ciumkanie szczebelków to u nas podstawa:-D

a o raczkowaniu ani myśli już zaczyna się przemeszczać w łożeczku trzymajać sie szczebelków... a no i najlepsza zabawa to dreptanie po podłodze jak go ktoś trzyma za rączki:-)

a co do mówienia, Filipek poprzestał na wołaniu "oooo....." jeśli zobaczy coś co go zainteresuje....

U nas się zaczęło dreptanie na czworaka po wszystkich kątach, mała za nic nie chce posiedzieć na rękach, wygina się pręży i trzeba ją położyć na podłogę wtedy zasuwa i jest szczęśliwa, co do mówienie dalej brak postępów, czyli tata, baba, lala, daj i nie jest doskonale opanowane od chyba już 2 msc. a mama ani myśli, a do tego robi mi na przekór bo jak ją uczę "mama" to ona zawsze odpowiada mi "tata" :)

Alka ostatnio nasze śmiechy naśladuje, no i ukochała chodzenie po schodach, codziennie po kilka razy zasuwa na czterech do góry, oczywiście z asekuracją, a schody u mnie wieeeelkie:-D:-D:-D

A moja mala to bedzie ostatnia we wszystkim a co bedzie naj naj na szarym koncu bo zebow nie ma :baffled: :baffled: :baffled: raczkowac nie chce po wyje na brzuchu tylko sie kreci w kolko nawet nie pelza do przodu :no: :no: nie wiem juz mi sil brakuje leniuch smierdzacy no :no: :no:

reklama
Fabala nic sie nie martw moja też taki leń że hoho, jedyne co to 4 zęby juz ma choc dziwną obrały kolejność bo mała wyglada jak wampir :-D co do gadki to nadal szlifuje swój dla nikogo niezrozumiały język, pełzanie i raczkowanie w powijakach, ech trza czekać...

Do góry