reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój psycho-fizyczny naszych pociech

reklama
Ma duplo zestaw stajnia i zwierzeta typu krowa, owca itd., a oprocz tego takie w wiaderku, tez lego duplo, same klocki bez figurek:tak: Takie z nich tworzy budowle, ze szczena mi opada:szok:

u nas powiem mala juz stracila zainteresowanie klockami. :) ale flmastry kredki farbki i inne ciagle kroluja poza tym roznego rodzaju literki cyferki itd..

no i wlasnie ! dominique my sie przymierzamy do nozyczek - tez mam zmiar jej kupic bezpieczne i pozwolic powycinac :)

Szal na klocki u nas juz minal, teraz leza w kacie w dwoch pojemnikach i sie kurza :-p
A nozyczki ma z ciastoliny, takie plastikowe i narazie tnie nimi kawalki ciastoliny ;-):-)

u nas klocki jeszcze "żywe" ale juz superowe budowle, oczywiście budowanie tylko z tatą:dry:
kredki i farbki to nr.1a kreda i tablica to juz hicior:tak:
i nadal nie kupiłam jej ciastoliny:zawstydzona/y:(a plastelinę lubi)bo nie moge sie zdecydowac jaki zestaw najfajniejszy, podrzućcie pomysła:sorry2:

jakiegos psychologa dzieciecego, ze dla dzieci najgorszymi zabawkami, oprocz tych co robia "wszystko" sa wlasnie puzzle, bo ucza, ze mozliwe jest tylko jedno rozwiazanie problemu i przez to w przyszlosci takie osoby nie potrafia sie przestawic na myslenie alternatywne i nie radza sobie w zyciu:eek: Prawde mowiac to dla mnie takie pitolenie:-p Ja ukladalam puzzle namietnie i sobie radze, calkiem niezle nawet:-p
no dla mnie to nawet więcej niż pitolenie, chyba z 5 argumentów mam przeciwko tej teorii, no ale jak to sandra napisała, z psychologiem nie pogadasz:-p:-D:-D:-D

o super ten zestaw, Wojtek lubił ciastolinę, a Aluta jeszcze nie ma:-p
Sara dostala od mojej kuzynki pod choinke :tak::-) Lubi sie nia bawic, ale ja nie bardzo lubie potem sprzatac resztek porozwalanych po calym domu :-p;-)(dobrze, ze schnie, wiec mozna spokojnie odkurzyc ;-))

reklama
pytania o ciastoline:sorry2:
jak oglądam te foremki z zestawów to mysle że takie to ja za grosz kupie u nas w zabawkarni-ale "nie firmowe" a do tego tylko tuby z ciastoliną:-p
czy ciastolina jak juz cos sie ulepi nadaje sie do powtórnego uzytku ??czy wysycha na amen??
czy ciastolina playdoh różni sie od tych tańszych??
co lepsze ciasto czy piastolina???

Do góry