reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ruchy dzidzi

Mnie dzisiaj kuzyn męża jak przyszedł powiedział: ale ona gruba. Cóż kochany Łukaszu - 8 miesiąc, więc czego się spodziewałeś.

reklama
Milutko.:baffled:
Lorien, ale to byl kuzyn, a ja od Piotrka wczoraj uslyszalam, czy jeszcze kiedys bede laska? Zaraz coprawda powiedzial, ze to nie dlatego, ze mu sie nie podobam czy cos w tym stylu, ale jakos ciezko mu uwierzyc, ze wroce co swojej figury jak tak patrzy na mnie. :wściekła/y: No poprostu szczyt taktu. :wściekła/y: Ech Ci faceci.

Eh ... to ja to słyszę na codzien od mojej teściowej ..... a niech się pocieszy, bo od stycznia to już tylko ona będzie gruba :laugh2: :-D :laugh2:

MariaOla no niezla ta tesciowka. :tak:
Mi moja w 4 miesiacu powiedziala, ze chyba tylek mi urosl, a ja jeszcze w swoich spodniach chodzilam i to takich, ktore sie wcale nie rozciagaja. No ale niech jej bedzie. :confused:

dzisiaj Filip dał pokaz swoich możliwosci ruchowych. tak ze ja prawie się ruszać nie mogłam.
a wieczorem na próbie chóru wprał mi się z całej siły w przepone i dodatkowo w nią bębnił. no i nici ze śpiewania:baffled:

Moja mała wczoraj bardzo spokojna, aż się zmartwiłam, że mało aktywna, więc zaczęłam do niej przemawiać i skubać się po brzuchu, na co odpowiedziała wręcz ogniście, prawdziwą wojną wewnątrz mnie. Kocham tego szkraba jak nikogo na świecie. :-)

reklama
Moja dzidz tak mi dała wczoraj popalić że aż się popłakałam:-( Juz miałam dość tego rozciągania się wewnątrz mamusi:zawstydzona/y: tak mi cisneło na nerw że aż mnie paraliż prawej nogi brał:szok:

Do góry