reklama

aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Milutko. 

Lorien, ale to byl kuzyn, a ja od Piotrka wczoraj uslyszalam, czy jeszcze kiedys bede laska? Zaraz coprawda powiedzial, ze to nie dlatego, ze mu sie nie podobam czy cos w tym stylu, ale jakos ciezko mu uwierzyc, ze wroce co swojej figury jak tak patrzy na mnie. No poprostu szczyt taktu.
 No poprostu szczyt taktu.  Ech Ci faceci.
 Ech Ci faceci.

Lorien, ale to byl kuzyn, a ja od Piotrka wczoraj uslyszalam, czy jeszcze kiedys bede laska? Zaraz coprawda powiedzial, ze to nie dlatego, ze mu sie nie podobam czy cos w tym stylu, ale jakos ciezko mu uwierzyc, ze wroce co swojej figury jak tak patrzy na mnie.
 No poprostu szczyt taktu.
 No poprostu szczyt taktu.  Ech Ci faceci.
 Ech Ci faceci.

M 

MariaOla
Gość
Eh ... to ja to słyszę na codzien od mojej teściowej ..... a niech się pocieszy, bo od stycznia to już tylko ona będzie gruba  

aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
MariaOla no niezla ta tesciowka.  

Mi moja w 4 miesiacu powiedziala, ze chyba tylek mi urosl, a ja jeszcze w swoich spodniach chodzilam i to takich, ktore sie wcale nie rozciagaja. No ale niech jej bedzie.

Mi moja w 4 miesiacu powiedziala, ze chyba tylek mi urosl, a ja jeszcze w swoich spodniach chodzilam i to takich, ktore sie wcale nie rozciagaja. No ale niech jej bedzie.

Elżbietka
mother of two sons&angel
dzisiaj Filip dał pokaz swoich możliwosci ruchowych. tak ze ja prawie się ruszać nie mogłam.
a wieczorem na próbie chóru wprał mi się z całej siły w przepone i dodatkowo w nią bębnił. no i nici ze śpiewania

a wieczorem na próbie chóru wprał mi się z całej siły w przepone i dodatkowo w nią bębnił. no i nici ze śpiewania

Moja mała wczoraj bardzo spokojna, aż się zmartwiłam, że mało aktywna, więc zaczęłam do niej przemawiać i skubać się po brzuchu, na co odpowiedziała wręcz ogniście, prawdziwą wojną wewnątrz mnie. Kocham tego szkraba jak nikogo na świecie. :-)

reklama