reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ruchy dzidzi

reklama
Moja mala ostatnio jakos tak sie wypina ze normalnie mam wrazenie ze mi zaraz wyskoczy przez brzuch :D przy okazji obrywam po zebrach, w zoladek i w pluca, co mi definitywnie utrudnia zycie.
Na cale szczescie w nocy daje mi spac, a nawet jak sie obudzi na chwile ja wstaje do ubikacji to zaraz zasypia potem. budzi sie razem z Tata o 7:30 a zasypia z mama okolo 23 takze jest bardzo ''ulozonym'' dzieckiem, i zycze jej i sobie zeby jej tak zostalo :D

Karlam moj maluch tez leniwy sie robi coraz bardziej. Ale za to wieczorem i w nocy nadgania. Normalnie mam strach w nocy sikuisc, bo potem mam godzine nie przespana, jak wstaje to On sie budzi i potem szaleje. Ostatnio tak bylo od 4:40 bo prawie 5:30. :szok:

Mój Wituś też się mniej rusza niż jakiś czas temu. Ale jak już zacznie to tak jakoś śmiesznie, główką kręci niesamowicie. Co prawda troszkę to niewygodne i bolesne, ale co tam. Niech się wierci, to może przewędruje główką na sam dół, a nie będzie z nią tkwił pod żebrami ;-)

Moja dzidzia też nie daje o sobie zapomnieć. Pomimo że w tym okresie maluch powinien przespać ok 90% dnia czy doby to więcej go czuje niż nie czuję. Ogólnie mnie to ciesze bo wiem że wszystko jest ok. (tak myślę:dry: )

reklama
moje dziecko od dwóch dni przeprowadza się z mojego brzucha na moje plecy:szok: :baffled: . tak mi się wpycha w pray bok, ze momentami az nei mogę się ruszyć. i mam wrazenie ze oderwie mi skóre od żeber. i siedzi sobie taka gula w prawym boku, a w lewym puściutko. a jak sie połoze na ten prwt bok, to się strasznie "awanturuje":szok: :-D

Do góry