reklama

Ruchy dzidzisiów

reklama
A moje tuz przed moim porodem skonczy 29 :) A urodzil sie 26 lipca i ma nadzieje, ze nasze dziecko tez sie wtedy urodzi :D W sumie jest mozliwosc- termin mam na 10 sierpnia, czemu nie, bedzie Lew czy tak czy siak :D

Moje slonce ma 32 latka , chociaz mlody to przez stres i jeszcze wiekszy stres ma juz pierwsze siwe wlosy na skroniach ;) ale przez to jest jeszcze bardziej pociagajacy ;D

Mój też łysy (opitolony) i całe szczęście, bo ma włosy jak pudel: czarne i krecone, coś strasznego (przynajmniej dla mnie ;)). W ogóle lubię facetów bardzo krótko ostrzyżonych (max. 3mm), a jak jeszcze mają do tego piękny kształt czaszki, to się po prostu rozpływam  :D

sandra1982 pisze:
A Moj to jeszcze dziecko ;) Mlodszy ode mnie o rok - tj. 23 lata ma dopiero, wiec przed nim ogromne wyzwanie, ale wiem, ze sobie idealnie poradzi.

mój 4 latka młodszy ale swoje w zyciu tez przeszedł no i zawsze można na niego liczyc

no mój w 8 lipca skończy 30-tkę :) Miał nadzieję, że dzidzia tez będzie rakiem, ale cóż.. dzidzia będzie lew, jak mamusia. Ja kończę 31 latek 6 sierpnia. Zapowiada się klan lwów :P

reklama
Lew calkiem fajny znak :) moja mamusia jest lwem i jedna z przyjaciolek tez. Ja jestem wodnikiem, a moj bykiem.

Dominique, tez zawsze lubilam takich "lysolkow", moj jest wyjatkiem, bo ma wlosy :) Ale powiem szczerze, ze akurat jego nie wyobrazam sobie ogolonego na zero :)

No i z ruchow naszych malenstw przeszlysmy na fryzury naszych mezczyzn i znaki zodiaku ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry