reklama

Ruchy dzidzisiów

reklama
;D Jeju dziś jest "ten dzień". Od paru dni ,może parunastu jeśli tylko leże to z rękami na "kluseczce"...i tam mi pływa...twardnieje...wybrzuszenia dziwne...a dziś tatuś położył sobie tak jak gdyby nigdy nic ręce na mojego bibola i normalnie to było "TO"... DWA RAZY POD RZĄD... aż ja byłam pod wrażeniem ,bo czułam od środka..piekna sprawa...zapamiętajcie ten dzień...pierwszy znak! "Oliwki" lub"Antosia"... 19,03,05 HURRA :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

dziewczyny wielkie gratulacje

ja tez mam sie czym pochwalic ;D wczoraj wieczorem 2 razy poczulam kopniecia..takie delikatne, moj facet tez 19 tyd i 4 dni

ja jeszcze raz wszystkim dziekuje , a raczej dziekujemy i rowniez wszystkim gratulujemy Frutiskowi i asmodis i gosik
wczoraj znow ktos do mnie tam pukal , to jest tak niesamowite uczucie , najpiekniejsze jakie do tąd czulam , chce wiecej i wiecej ;D

witam:)))
ja swoje maleństwo poczułam w 15 tygodniu. 2 kopnięcia nieśmiałe. teraz odczuwam je bardzo śmiało, czasem aż nieprzyjemne uczucie to jest. aż mi brzuszek podskakuje:)))
czasem wydaje mi się, że dzidziuś się obraca wywija koziołki. az mam ochotę zobaczyć co on tam wyprawia:)))
dziwię się tylko, że z samego rana kopie jak nawiedzone, a pod wieczór troszkę mniej. powinno być raczej na odwrót , prawda?:)

Aniu-n moje dzieci roznie fikaly. Marcinek fikal non stop, mam wrazenie, ze nie mial przerw w fikaniu. Natomiast Karolka fkala wlasnie roznie, ale malo ja czulam. Byla tak subtelna w kopniakach, szczegolnie na poczatku. A teraz tez jest delikatniutko i dzidziek wlasnie fika w nocy. Jest to bardzo subtelne.

reklama
A ja Wam sie pochwale :D ;D

Podle ale z klasa zemscilam sie dzisiaj na poloznej, ktora pracuje z moim ginekologiem :D

Mianowicie w trakcie wizyty powiedzialam panu doktorowi, ze zapomnialam wczesniej powiedziec, ze czuje ruchy dzidzi. Na to uslyszalam odpowiedz, ze mam to powiedziec pani poloznej. Odpowiedzialam zatem, ze po tym, co ostatnio od niej uslyszalam to nie wiem, czy to dobry pomysl, bo mi sie ochrzan dostal, ze to niemozliwe ;D Pan doktor sie dziwnie na mnie spojrzal, ale nie oskarzajaco ani nic, tylko ze zdziwieniem, i zapytal, kiedy poczulam. No to opowiedzialam, ze uwazam, ze pierwsze ruchy dzidzi poczulam w szesnastym tygodniu ciazy, dokladnie 15 tygodni i 2 dni, ale upierac sie nie bede ze to bylo wlasnie to, bo pan doktor pewnie wie lepiej, w kazdym razie byly to szturchniecia, takie bardzo delikatne i powiedzialam jeszcze, ze rodzaj ruchow, ktore czuje w tej chwili jest identyczny jak wtedy, tylko sa silniejsze duzo i czestsze, bo wtedy byly co kilka dni. Na to pan doktor powiedzial, ze jest to rzadkie, ale sie zdarza :D i kazal powiedziec poloznej. Zatem wyszlam i powiedzialam tej pani, ze doktor kazal zapisac date pierwszego ruchu, ze byl to 16 tydzien ciazy (w tym momencie spojrzala sie na mnie i juz gebe otworzyla, zeby sie zaczac wyklocac) i ze pan doktor powiedzial, ze jest to jak najbardziej mozliwe :D Bardzo zawiedziona i wkurzona, ze sie przeciwstawilam wpisala, a druga (chyba jest u niej na praktyce) pyta, czy ja teraz tez czuje takie bulgotanie... A ja odpowiedzialam, ze nie, nie czuje bulgotania, i nie czulam takze w 16 tygodniu, byly to wyrazne szturchniecia a teraz czuje juz lekkie kopniaczki, a nie tylko szturchniecia :D

No tu pani poloznej argumentow zabraklo, ale odezwac sie jeszcze musiala (przeciez ona wie lepiej) i stwierdzila, ale juz takim mniej pewnym glosem, ze to nie moga byc kopniaczki, poniewaz jeszcze dziecko nie ma czym kopac ::) Chcialam jej juz powiedziec, ze ostatnim razem jak bylam to nie chciala mi wpisac daty pierwszego ruchu, bo stwierdzila, ze to niemozliwe, ale stwierdzilam, ze mam juz wystarczajaca satysfakcje!!!! ;D ;D ;D

Alem sie rozpisala. Ale pochwalic sie musialam :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry