reklama

Ruchy dzidzisiów

Ja dzisiaj poczulam jak po obiadku sobie siadlam przy komputerze takie delikatne 2 stukniecie po prawej stronie. Czy to mozliwe ze to moj dzidzius dal o sobie znac?:)

reklama
sandra bardzo mozliwe.

ja ja wczoraj wieczorem zostalam skopana i to sporo razy...to bardzo mile uczucie, czylam tez jak dzidzia sie przemieszcza z jednego konca na drugi...motylek sobie plywal ;D

Juz nie moge sie doczekac takich prawdziwych ruchow. Myslalam wieczorem, ze jak spokojnie sobie poleze to znowu da o sobie znac, ale spokoj i cisza :(

ja tez, moje dziecko to chyba nie bedzie miec temperamentu po mnie , ja jestem bardzo ruchliwa , mozna powiedziec niespokojny duch , moje dziecko to stoicki spokoj jak jego tatus ;)
siedzi sobie cichutko , od niechcenia sie ruszy , czasem kopnie tak tylko pokazac ze zyje , moze to lepiej , moze bedzie grzeczna dziewczynka lub grzeczny chlopczyk i nie bedzie mamie sprawialo klpotow ::)

Poczekaj az sie urodzi, odwolasz kazde slowo o grzecznosci ;)

Moje malenstwo potrafi mnie nawet w nocy obudzic :) Ale spokojnego charakteru nie ma po kim odziedziczyc, ani ja ani maz go nie mamy :)

No wlasnie u mnie tez dziwne, ze malenstwo takie spokojne jak narazie :)) Moze jeszcze jest za wczesnie zebym poczula je mocniej...Jak bylam na USG to ruszalo sie jak rybka w akwarium, przekladalo nozkami, raczkami itd., otwieralo buzke, wiec moze wkrotce poczuje jego temperamencik :)

moje dzidzi różnie... przeważnie najbardziej aktywne jest wieczorem, jak się połóżę spać. Albo jak siedzę przy kompie i ciut ugniotę brzuszek wtedy daje znać, że niezadowolone z tego faktu. Czasami ruchy są energiczne i często a czasami ledwo ledwo wyczuwalne. Teraz od 2 dni jest właśnie delikatniejszy okres, muszę się nieźle nakombinować żeby poczuć wybrzuszenie. Najśmieszniejsze jest to, że jak gadam do dzidzi to rzadko kiedy reaguje, ale jak przemówi tatuś do brzuchola to reakcja silniejsza. Widać kiepski posłuch będę miała u dzieciaka ;D

Wczoraj jak ogladalam film ("Efekt motyla" - fajny) to maluszek zaczal sie ruszac - wyraznie to czulam, tak jakby mi w srodku kilka razy pileczka sie odbila, tak jakby takie mocne tetno - nie umiem tego sprecyzowac, ale jestem pewna, ze to bylo wlasnie TO :)

reklama
widzisz nie ma powodow do zmartwien , maluch rusza sie kosiazkowo ;D a u nas ogromny postep , z dnia na dzien to moje dziecko sie poprostu rozbrykalo , od kilku dni codziennie wieczorem daje przedstawienie baletowe , z zegarkiem w reku ;D czekam na to z utesknieniem bo wiem ze wtedy wszystko jest ok ;D
a na tatusia to jeszcze nie reaguje ::) niestety

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry