reklama

Ruchy dzidzisiów

A ja dzisiaj po raz pierwszy poczulam takie naprawde porzadne ruchy :D Tak mnie moje malenstwo w reke przez brzuch skopalo... A juz sie martwilam, ze te porzadne ruchy to jeszcze musza poczekac, bo chyba mam zabyt duzo tluszczyku na brzuszku - ale sie okazalo, ze nie, po prostu kopalo nie w ta strone co trzeba :) A mianowicie kopalo mnie w pecherz caly czas, z teraz w koncu kopnelo gdzie indziej :)

Chyba zmienilo polozenie :)

reklama
Sandra, nie zamartwiaj sie! Przeciez to jest maly czlowiek! Czy Ty zawsze masz taka sama energie? Zreszta lekarze zalecaja "liczenie ruchow" od 28 tygodnia i to o czyms swiadczy, ze nie np od 20 tc. Chocby dlatego, ze wtedy sa i powinny byc konkretnie wyczuwale. Pozdrawiam

Dzieki dziewczyny, jestescie kochane. Czytam kurcze te wszystkie ksiazki i rzeczywiscie pisze w nich, ze na poczatku ruchy sa nieregularne, ale ja oczywiscie swoje :) Dobrze, ze jest ten portal i mozna pisac to co lezy na sercu :)

W koncu!! W koncu dalo o sobie znac :)) Siedze w pracy przed komputerem zgieta w pasie no i poczulam te znajome ruchy :)) Odrazu sie wyprostowalam, hehe, zeby dzidziulkowi bylo wygodniej :)

Ja tez sie ciesze, ze tu jestem, dzieki temu nie mam potrzeby dookola chlapac jezorem o mojej ciazy, bo wygadam sie tutaj, na szczescie wszystkie jestesmy w tej samej sytuacji i rozumiemy sie w danej chwili doskonale :D

Ale numer, wlasnie zaczela sie u nas pierwsza wiosenna burza :D i jest ciemno jak w nocy :) Moze jak skonczy padac, to przejde sie na spacerek pooddychac jodem??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry