reklama

Ruchy dzidzisiów

karoo-kp pisze:
No tu pani poloznej argumentow zabraklo, ale odezwac sie jeszcze musiala (przeciez ona wie lepiej) i stwierdzila, ale juz takim mniej pewnym glosem, ze to nie moga byc kopniaczki, poniewaz jeszcze dziecko nie ma czym kopac ::)

eeee, jak to nie ma czym kopać? to co, płód w 20 tc bez nóg jest? ::) co ta baba z księżyca się urwała?
rany... i takie babska potem przy porodzie są? matko, chroń nas ;)

reklama
Karoo, super! A z drugiej strony mamy dowod na to, ze nie bylo kim sie przejmowac. Bo po sie przejmowac sie kims, kto twierdzi, ze dziecko prawie na polmetku ciazy nie ma czym kopac????!!!!!! Wieje zgroza jak sie slyszy, ze sa takie polozne...

Gratuluje dziewczyny ruchliwych maluszkow! ;) Ja juz tez chcialabym poczuc takie konkretne kopniecie,ale chyba jeszcze sobie poczekam. Narazie tylko wieczorami jak juz leze w lozeczku to czuje jakby mi jakas rybka w brzuchu plywala albo jakbym gazy miala lekkie :) Ale nie wiem czy to jest to, bo nie czuje tego codziennie, tylko raz na kilka dni przez chwilke :(
pozdrawiam

Sandra, to bardzo prawdopodobne ze tak czujesz dzidzie. Bo przez jakis czas nie czuje sie ruchow codziennie. Dopiero jak malec podrosnie. Chociaz tez sa wyjatki jak we wszystkim ;D

a ja regularnych ruchow jeszcze nie czuje , wkoncu moj bobasek to maly leniuszek , zacza sie ruszac dopiero pare dni temu , potem nic nie czulam , a wczoraj wieczorem znow dwa pchniecia slabiutkie bo slabiutkie ale byly ;D mam nadzieje , ze teraz pojdzie juz gladko i sie rozrusza ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry