reklama

Ruchy dzidzisiów

reklama
karoo-kp pisze:
A ja tak a'propos bylabym bardzo wdzieczna mojemu malenstwu, gdyby mnie nie kopalo ciagle po pecherzu...
no właaśnie ja też bym miała takie małe życzenie żeby mi się na pęcherzu nie układał.zwłaszcza jak wyjdę z domu i nie ma w pobliżu wc. :laugh:

dobra to chyba bylo to !!! nic innego nie przychodzi mi do glowy , jestem na rozmowie z klientem ja , moj szef , wokol lata cale stado ludzi , podaja herbate , siedzimy sobie w fotelach , a tu nagle takie dziwne uczucie pchnieci od srodka , niepewna tego co czulam siedze spokojnie , ale za jakas chwilke znow to samo ....to nie moze byc przypadek ... moje dziecko wreszcie dalo o sobie znac !!!! ;D nie potrafilam ukryc usmiechu , poprostu nie potrafilam , az wszyscy zwrocili uwage i szef sie pyta z czego sie smieje na to ja , ze wlasnie poczulam moje dziecko i rozmowa zeszla na calkiem luzny temat jak to jest w macierzynstwie i ojcostwie, niestety musielismy wrocic szybko do rozmowy na wazniejsze sprawy i tyle bylo mi dane cieszyc sie z tego pierwszego razu bo potem oczywiscie duzo problemow bylo wiec podaje do wiadomosci 19 tydzien i 1 dzien moje dziecko sie poruszylo ;D

A moje coś sie nie spieszy...jakies mocno leniwe te moje dziecko...a dzis tak wogle miałam proroczy sen, ze to jest dziewczynka mam nadzieje, ze sen sie ziści!! pozdrawiam

No widzisz silunia, trochę cierpliwości i masz :D Jestem pewna, że poczułaś dzidzię.

JAAGA trzymam kciuki aby sen się ziścił :)

reklama
Mam wrażenie, że poczułam dziś dwa małe kopniaczki, ale nie wiem czy to było to, bo żadnych motylków, bąbelków i tym podobnych to nie czuję.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry